Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste

 

Rekisterinpitäjä:

Abloy Oy (jäljempänä ”Abloy”)

Y-tunnus 0774324-5

Wahlforssinkatu 20

80100 JOENSUU

Puh. 020 599 2501

Fax 020 599 2209

Rekisteriasioista vastaavan yhteystiedot:

marketing@abloy.com

Puh. 020 599 2501 (Abloyn vaihde)

Rekisterin nimi:

Abloyn markkinointirekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus:

Henkilötietoja käytetään Abloyn ja sen kanssa samaan konserniin kuuluvien yhtiöiden suoramarkkinointiin, myyntiin ja muihin niihin rinnastettaviin osoitteellisiin lähetyksiin (esim. markkinatutkimus).

Rekisterin sisältämät tiedot:

Etu- ja sukunimi, yhteystiedot, titteli sekä operatiivinen ja hankinnallinen vastuualue, kieli,

tiedot henkilön ilmoittamista markkinointiluvista ja –kielloista, yrityksen nimi, yrityksen yhteystiedot, yrityksen toimiala, tieto suoramarkkinointikampanjoihin osallistumisesta.

Säännönmukaiset tietolähteet:

Henkilötietoja kerätään pääasiassa rekisteröidyltä itseltään. Henkilötietoja voidaan kerätä ja päivittää myös Abloyn ja sen kanssa samaan konserniin kuuluvien yhtiöiden rekistereistä kuten myös julkisista ja kaupallisista rekistereistä.

Tietojen luovutus:

Tietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, mikäli rekisteröity ei ole sitä erikseen kieltänyt. Henkilötietoja ei luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

 

Rekisterin suojaus:

Rekisteri on suojattu ulkopuolisten käytöltä. Rekisteriin pääsy on ainoastaan henkilöillä, joiden työtehtävät edellyttävät rekisterissä olevien tietojen käsittelyä. Rekisterin käyttö on suojattu henkilökohtaisin käyttäjätunnuksin ja salasanoin.