Aktiivinen design vähentää tartuntoja - ABLOY ACTIVE

/Abloy/AbloyFI/tuotteet/abloyactive.jpg

Kosketuksen kautta ovien pinnoille kertyy tuhansia mikrobeja, jotka leviävät ihmisten mukana paikasta toiseen. Mikrobien aiheuttamat infektiot ovat haitallisia terveydelle ja aiheuttavat kustannuksia työnantajille ja yhteiskunnalle. Ovien kosketuspinnoilla ne voidaan onneksi myös pysäyttää – ABLOY ACTIVEN avulla.

ABLOY ACTIVE on tartuntoja vähentävä antimikrobinen ratkaisu oven heloihin. Se tuhoaa 99 % haitallisista mikrobeista, mutta on käyttäjälle 100 % turvallinen.

Säästä kustannuksissa, sijoita hyvinvointiin

ACTIVE on tehokas ja helppo tapa parantaa hygieniaturvallisuutta kaikissa tiloissa, joissa kulkee paljon ihmisiä. Tartuntojen väheneminen vähentää sairaspoissaoloja, terveydenhuoltokustannuksia ja sairaalavuorokausia. ACTIVE-ratkaisu on saatavilla kaikkialle, missä tarvitaan suojaa infektioita vastaan. 

ACTIVE-ominaisuus on vakiona kaikissa ABLOY VÄRIT maalatuissa tuotteissa. ABLOY VÄRIT -valikoiman ansiosta koko oviympäristöstä saadaan yhtenäinen ja myös esteettisesti toimiva kokonaisuus. Vakiovärit ovat valkoinen, alumiininharmaa, musta ja graphite. Muut värit ovat saatavilla erikoistilauksesta. 

ABLOY ACTIVE on osa sisätilojen hygieniaturvallisuutta lisäävää HygTech-kokonaisratkaisua, jossa ovat mukana myös Teknos, Isku, Oras, Korpinen ja Lojer. Lue lisää HygTech-allianssista

Uimaharjun koulu

Uimaharjun koulussa sairaspoissaolot ovat selkeästi vähentyneet Active-ratkaisun ansiosta. Tuotteilla on ollut myös positiinen vaikutus koulun imagoon. Katso video.

Niinivaaran vuoropäiväkoti

Niinivaaran vuoropäiväkodissa Active-ratkaisu on osa päiväkodin turvallisuuskokonaisuutta. Tuotteet on koettu hyvin sisustukseen sopiviksi. Katso video.