Abloy Oy rakentaa palveluliiketoimintaa ja uudistaa organisaatiotaan

/global/scaled/3000x1305x0x101x1000x435/Abloy-AbloyFI-yritys-ABLOY pääkonttori ja tehdas Joensuussa.jpg

Abloy Oy aloittaa yhteistoimintaneuvottelut, joiden tavoitteena on kehittää palveluliiketoimintaa sekä tehostaa liiketoimintaa tukevia toimintoja. Muutoksella haetaan valmiutta vastata asiakastarpeisiin yhä paremmin. Muutokseen liittyvä yhteistoimintamenettely on aloitettu 26.10.2016 Joensuussa.

Tämänhetkisen arvion mukaan muutoksesta aiheutuvien toimenpiteiden toteuttaminen voi johtaa enintään 20 työsuhteen päättämiseen tai työsuhteen ehtojen muuttamiseen. Yhteistoimintaneuvottelut koskevat toimihenkilöitä ja ylempiä toimihenkilöitä, joiden ensisijainen työskentelypaikka on Joensuu. Neuvottelut eivät koske tuotannon työntekijöitä Joensuussa. Neuvottelujen piiriin eivät myöskään kuulu toimihenkilöt tai ylemmät toimihenkilöt, joiden ensisijainen työskentelypaikka on jokin muu kuin Joensuu. 

Lisätietoja:

Ilkka Kivisaari, toimitusjohtaja
ilkka.kivisaari@abloy.com 

Haastattelupyynnöt numeroon 050 522 9766

ABLOY suojaa ihmisiä, omaisuutta sekä liiketoimintaa maalla, merellä ja ilmassa – olosuhteista riippumatta. Käyttäjien yksilöllisiin tarpeisiin luodut ratkaisut ulottuvat kotien lukinnasta äärimmäistä turvaa vaativiin ammattikohteisiin. Maailmanlaajuinen 90 maata kattava jakeluverkostomme vastaa asiantuntevasta palvelusta.

Abloy Oy on osa ASSA ABLOY -konsernia, joka maailman johtavana oviympäristöratkaisujen toimittajana tarjoaa asiakkailleen turvallisia ja helppokäyttöisiä sovelluksia ovien avaamiseen ja sulkemiseen. Konsernissa on 46 000 työntekijää ja liikevaihto 7,3 miljardia euroa.