Abloy työllistää Joensuussa tänä vuonna noin 200 kesätyöntekijää

Abloy Oy Joensuun tehdas työllistää kesällä 2015 kaikkien aikojen ennätysmäärän kesäharjoittelijoita. Yrityksen myynti on ollut hyvässä kasvussa vuoteen 2014 verrattuna. Työtä riittää poikkeuksellisen runsaasti sekä tuotannossa että toimihenkilötehtävissä.

Abloyn kesätyöntekijöistä vain kymmenkunta on alle 18-vuotiaita työelämään tutustujia. Suuren työmäärän vuoksi painotus on tällä kertaa yli 18-vuotiaissa, jotka pystyvät jatkamaan yrityksessä mahdollisimman pitkään elokuun puolelle.

Kesätyöntekijöitä on lukiolaisista ja ylioppilaista eri alojen opiskelijoihin niin yliopistoista ja ammattikorkeakouluista kuin ammattiopistoistakin.

Noin puolet yrityksen tämän vuotisista kesäharjoittelijoista työskentelee Abloylla ensimmäistä kertaa, pääosin tuotannon tehtävissä, kuten kokoonpanossa, osakokoonpanossa, pakkauksessa ja koneistuksessa. Toimihenkilötehtäviä on ollut kesäksi tarjolla esimerkiksi kotimaan myynnin ja viennin asiakaspalveluissa, asiakasohjelmistotuessa, sarjapalvelussa, hankinnassa, taloudessa, palkkahallinnossa, logistiikassa sekä eri liiketoimintayksikköjen tuotekehitys- ja tuotehallintatehtävissä sekä tuotannon kehityksessä ja työnjohdossa.

Lisätiedot:

Ilkka Kivisaari, toimitusjohtaja, Abloy Oy, p. 040 5415200

ABLOY suojaa ihmisiä, omaisuutta sekä liiketoimintaa maalla, merellä ja ilmassa – olosuhteista riippumatta. Käyttäjien yksilöllisiin tarpeisiin luodut ratkaisut ulottuvat kotien lukinnasta äärimmäistä turvaa vaativiin ammattikohteisiin. Maailmanlaajuinen 90 maata kattava jakeluverkostomme vastaa asiantuntevasta palvelusta.

Abloy Oy on osa ASSA ABLOY -konsernia, joka maailman johtavana oviympäristöratkaisujen toimittajana tarjoaa asiakkailleen turvallisia ja helppokäyttöisiä sovelluksia ovien avaamiseen ja sulkemiseen. Konsernissa on 46 000 työntekijää ja liikevaihto 7,3 miljardia euroa.