Arvostettu Merlion Awards Abloyn uusille tuotteille - ABLOY ONLINE CLIQ sekä Traka21

/global/scaled/2000x871x0x417x1000x435/Abloy-Abloy.fi (OW2)-Yritys-Ajankohtaista-Online CLIQ 2000 px.jpg

Abloy esittelee uuden kolmannen sukupolven mobiilin avaimen. ABLOY ONLINE CLIQ ja Traka 21 voittivat Safety & Security ASIA 2015 –messuilla arvostetun Merlion Awardsin ensimmäisen ja toisen palkinnon kulunvalvonnan kategoriassa.

Kultaisen pääpalkinnon voittanut ABLOY ONLINE CLIQ mahdollistaa kulkuoikeuksien päivityksen langattomasti älypuhelimella, joka hyödyntää Bluetooth 4.0 –teknologiaa.  Tämä ominaisuus helpottaa kentällä liikkuvan työvoiman avainten päivittämistä ilman matkakustannuksia. Se on ratkaiseva etu muun muassa maantieteellisesti hajallaan toimiville kohteille, joiden tehtävänä on vastata yhteiskunnan välttämättömistä toiminnoista ja infrastruktuurista.

Koska kulkuoikeuksien päivitys tapahtuu esimerkiksi älypuhelimella, erillisiä päivityslaitteita ei tarvita.

“Uuden mobiilisovelluksen myötä ammattimaiset loppukäyttäjämme voivat olla turvallisin mielin myös avainten kadotessa, koska avain on pääasiassa toimimaton siihen saakka kun se aktivoidaan mobiililaitteen välityksellä,” sanoo Francis Teo, Abloy South East Asian toimitusjohtaja.

Hopeaa voittanut Traka 21 on älykäs avainhallintajärjestelmä pienille ja keskisuurille yrityksille kompaktissa ja helppokäyttöisessä muodossa. Siihen voidaan liittää 21 avainta, avainnippua tai kulkutunnistetta.

Merlion Awards on turvallisuusalalla arvostettu tunnustuspalkinto alan merkittäville tuoteuutuuksille.

Lisätietoja:

Jari Perälä, myynti- ja markkinointijohtaja, Abloy Oy, puh. 0400 328 599, jari.perala@abloy.com

ABLOY suojaa ihmisiä, omaisuutta sekä liiketoimintaa maalla, merellä ja ilmassa – olosuhteista riippumatta. Käyttäjien yksilöllisiin tarpeisiin luodut ratkaisut ulottuvat kotien lukinnasta äärimmäistä turvaa vaativiin ammattikohteisiin. Maailmanlaajuinen 90 maata kattava jakeluverkostomme vastaa asiantuntevasta palvelusta.

Abloy Oy on osa ASSA ABLOY -konsernia, joka maailman johtavana oviympäristöratkaisujen toimittajana tarjoaa asiakkailleen turvallisia ja helppokäyttöisiä sovelluksia ovien avaamiseen ja sulkemiseen. Konsernissa on 46 000 työntekijää ja liikevaihto 7,3 miljardia euroa.