ASSA ABLOY aloitti vuoden vahvasti

"Ensimmäisellä vuosineljänneksellä ASSA ABLOYn kysyntä oli vakaata, ja liikevaihto kasvoi 4 % neljänneksen aikana", sanoo konsernijohtaja Johan Molin. - - "ASSA ABLOY on jälleen saanut tunnustusta vahvuudestaan innovaation alalla voittamalla peräti kuusi ensimmäistä parhaan tuoteinnovaation palkintoa yhdellä alan tärkeimmistä messuista, ISC Westissä Yhdysvalloissa.

Markkinoilla on selvä suuntaus kohti yhä digitaalisempaa maailmaa, jossa lukot ovat yhä enemmän yhteydessä verkkoon. Tämä muutos tapahtuu sekä kaupallisissa sovelluksissa että yksityisasuntoratkaisuissa. Tämä on ASSA ABLOYn näkökulmasta erittäin myönteinen trendi, sillä olemme johdonmukaisesti kehittäneet teknologista johtajuutta."  

Lue Johan Molinin kaikki kommentit ja osavuosikatsauksen suomennos kokonaisuudessaan liitteestä.

Alkuperäinen tiedote on ilmestynyt tänään kello 9.00 Suomen aikaa sivulla www.assaabloy.com.

ABLOY suojaa ihmisiä, omaisuutta sekä liiketoimintaa maalla, merellä ja ilmassa – olosuhteista riippumatta. Käyttäjien yksilöllisiin tarpeisiin luodut ratkaisut ulottuvat kotien lukinnasta äärimmäistä turvaa vaativiin ammattikohteisiin. Maailmanlaajuinen 90 maata kattava jakeluverkostomme vastaa asiantuntevasta palvelusta.

Abloy Oy on osa ASSA ABLOY -konsernia, joka maailman johtavana oviympäristöratkaisujen toimittajana tarjoaa asiakkailleen turvallisia ja helppokäyttöisiä sovelluksia ovien avaamiseen ja sulkemiseen. Konsernissa on 46 000 työntekijää ja liikevaihto 7,3 miljardia euroa.