ASSA ABLOY päätti vuoden vahvasti

Abloyn emoyhtiö julkaisi tänään tilinpäätöstiedotteensa vuodelta 2015. “Viimeinen vuosineljännes jatkui vahvana ASSA ABLOYn osalta; liikevaihto kasvoi 15 % vuosineljänneksen aikana ja yhteensä 20 % koko vuoden aikana", sanoo konsernijohtaja Johan Molin.

“Myös liikevoitto kasvoi erittäin tyydyttävästi peräti 13 % vuosineljänneksellä ja yhteensä 20 % koko vuoden aikana."

- -

”Sähkömekaanisten tuotteiden vahva kehitys jatkui vuoden aikana asiakkaidemme siirtyessä kasvavassa määrin mekaanisista lukoista muihin ratkaisuihin. On selvää, että ASSA ABLOY on saavuttanut johtoaseman tällä alueella sekä kaupallisissa sovelluksissa että yksityisasuntoratkaisuissa. Erityisen merkillepantavaa vuoden aikana oli digitaalisten ovilukkojen vahva kysyntä Yhdysvalloissa kotiautomaatiota varten sekä uuteen pilviteknologiaan perustuvan CLIQ-järjestelmän vahva kysyntä.

Lue Johan Molinin kommentit ja tiedote suomeksi kokonaisuudessaan täältä.

Englanninkielinen tiedote löytyy sivulta assaabloy.com

ABLOY suojaa ihmisiä, omaisuutta sekä liiketoimintaa maalla, merellä ja ilmassa – olosuhteista riippumatta. Käyttäjien yksilöllisiin tarpeisiin luodut ratkaisut ulottuvat kotien lukinnasta äärimmäistä turvaa vaativiin ammattikohteisiin. Maailmanlaajuinen 90 maata kattava jakeluverkostomme vastaa asiantuntevasta palvelusta.

Abloy Oy on osa ASSA ABLOY -konsernia, joka maailman johtavana oviympäristöratkaisujen toimittajana tarjoaa asiakkailleen turvallisia ja helppokäyttöisiä sovelluksia ovien avaamiseen ja sulkemiseen. Konsernissa on 46 000 työntekijää ja liikevaihto 7,3 miljardia euroa.