ASSA ABLOY: Vahvaa kasvua kehittyneillä markkinoilla

Abloyn emoyhtio ASSA ABLOY julkaisi tänään osavuosikatsauksensa.

Konernijohtaja Johan Molin kommentoi mm:

"- - Forbes-talouslehti on jälleen kerran nimennyt ASSA ABLOYn yhdeksi maailman sadasta innovatiivisimmasta yrityksestä. On ilo nähdä, että innovatiivisissa uusissa tuotteissamme kasvu on vahvaa. Vuosineljänneksen aikana markkinoille tuotiin niin sanottu usean perheen ratkaisu, jossa ASSA ABLOY tarjoaa ensimmäistä kertaa usean perheen taloille kokonaisratkaisun, jossa kaikki lukot ovat sekä elektronisia että verkossa. Sähköinen sisältö kasvaa tasaisesti markkinoilla, ja tulevaisuuden potentiaalia on paljon.- -"

Tiedotteen suomennos kokonaisuudessaan on  liitteenä. ASSA ABLOYn osavuosikatsaus suomeksi 19.7.2016

Alkuperäinen tiedote luettavissa on sivulla www.assaabloy.com.

ABLOY suojaa ihmisiä, omaisuutta sekä liiketoimintaa maalla, merellä ja ilmassa – olosuhteista riippumatta. Käyttäjien yksilöllisiin tarpeisiin luodut ratkaisut ulottuvat kotien lukinnasta äärimmäistä turvaa vaativiin ammattikohteisiin. Maailmanlaajuinen 90 maata kattava jakeluverkostomme vastaa asiantuntevasta palvelusta.

Abloy Oy on osa ASSA ABLOY -konsernia, joka maailman johtavana oviympäristöratkaisujen toimittajana tarjoaa asiakkailleen turvallisia ja helppokäyttöisiä sovelluksia ovien avaamiseen ja sulkemiseen. Konsernissa on 46 000 työntekijää ja liikevaihto 7,3 miljardia euroa.