Turvallinen, helppokäyttöinen ja viimeistelty pientalon lukitus

/global/scaled/3840x1671x0x1671x1000x435/Abloy-AbloyFI-Asunnot-Pientalo_55A0890.jpg

Pientalon lukituksen uusiminen tulee aloittaa kartoittamalla käyttäjien tarpeet ja kohteen erityispiirteet. Avainjärjestelmien ja lukitusratkaisuiden lisäksi tarjoamme pientaloihin monipuolisen valikoiman muita oviympäristön tuotteita, jotka paitsi lisäävät käyttömukavuutta, myös viimeistelevät lopputuloksen tyylikkäästi.

Vaikka ovien ja ja lukkojen määrä on pientalossa rivi- tai kerrostaloja pienempi, liittyy pientalokokonaisuuteenkin useita kohteita. Asuinrakennuksen sisäänkäyntien lisäksi avainjärjestelmää ja lukitusratkaisuja suunnitellessa on huomioitava esimerkiksi varastotilat ja autotalli. Avainnippu kevenee mukavasti, kun kodin kaikki ovet aukeavat yhdellä avaimella.

Pientaloille soveltuvia avainjärjestelmiä on muun muassa mekaaninen ABLOY SENTO ja uuden ajan älylukko YALE DOORMAN. SENTO -avainjärjestelmän kestävä rakenne ja patentoitu AWS-mekanismi (Anti-Wear-System) takaavat lukoille pitkän käyttöiän sekä täsmällisenä säilyvän käyttötuntuntuman. YALE DOORMAN on kotien ulko-oviin tarkoitettu helppo, mukava ja älykäs lukitusratkaisu. Lukkoa voi käyttää kulkutunnisteella, koodilla tai kaukosäätimellä - mikä milloinkin on tavoista kätevin. Automaattinen lukinta varmistaa, että ovi lukkiutuu perässäsi.

Viimeisteltyä käyttömukavuutta ja tyylikkyyttä

Pientalon lukitusta uusittaessa lopputuloksen viimeistelevät käytön mukavuutta ja oviympäristön tyylikkyyttä tuovat ratkaisut kuten painikkeet, ovijarrut, ovensulkimet, oviautomatiikka sekä ABLOY-sisustustuotteet.

ABLOY-painikkeista löytyy mittava valikoima tyylikkäitä vaihtoehtoja. Designin takana ovat Abloyn omien suunnittelijoiden lisäksi kotimaisen muotoilun kärkinimet Ristomatti Ratiasta Alvar Aaltoon ja Timo Sarpanevaan.

Ovijarru on helppo ja edullinen keino parantaa asumisviihtyisyyttä sekä säästää ovea ja saranoita. Ovea sulkiessa se hidastaa sopivasti liikettä ja estää oven paiskautumisen. Ovijarrun avulla oven voi myös asettaa turvallisesti auki tuuletusta varten.

Ovensuljin puolestaan helpottaa ovesta kulkemista ja varmistaa, että ovi sulkeutuu lukkoon saakka. Sulkeutumisnopeutta voi säätää helposti. Ovensuljin sopii hyvin käytettäväksi ovijarrujen rinnalla: pientalon eniten käytettävä ovi varustetaan ovensulkimella ja muut ovet kevyemmällä ovijarruratkaisulla.

Kokonaisuuden kruunaavat tyylikkäät ABLOY-sisustustuotteet.

Asiantuntevaa apua pientalon lukituksen uusimiseen saat ABLOY-valtuutetuista lukkoliikkeistä. Lähimmän liikkeen yhteystiedot löydät täältä.