Uusi koti on avoin mahdollisuus

/global/scaled/4000x1743x0x1034x1000x435/Abloy-AbloyFI-Asunnot-ABLOY lukitus ja sisustus ratkaisut rakentajalle.jpg

Oviin ja lukitukseen liittyvillä valinnoilla on yllättävän suuri rooli kotisi viihtyisyyteen niin turvallisuuden, asuinmukavuuden kuin koko yleisilmeen kannalta.

Kaikki lähtee nykyaikaisesta lukitusratkaisusta, jota on mukava käyttää. Luvattomalta avainten kopioinnilta suojattu ABLOY SENTO -avainjärjestelmä yhdistettynä helposti painikkeesta avautuvan lukituksen kanssa on juuri tätä. Lisävaihtoehdon helpompaan arkeen tuo YALE DOORMAN. Uuden ajan älylukkoa käytät kulloinkin kätevimmällä tavalla: kulkutunnisteella, koodilla tai kaukosäätimellä.

Varmuutta ovensulkimella

Helppo keino lisätä viihtyisyyttä entisestään on liittää oviympäristöön ovensuljin. Se sujuvoittaa päivittäistä sisään ja ulos kulkemista sekä varmistaa, että ovi tulee perässäsi lukkoon saakka. Kevyempi vaihtoehto on ovijarru, joka ei sulje ovea itse, mutta estää sen paiskautumisen esimerkiksi tuulenpuuskan voimasta.

Ilmettä design-painikkeilla

Ovien painikkeet ja vetimet ovat pieniä, mutta merkittäviä sisustustuselementtejä. Niiden avulla on helppo tuoda kotiin uutta ilmettä ja lisätä samalla käyttömukavuutta. Monipuolisesta valikoimastamme löydät laajan skaalan malleja, materiaaleja sekä pintakäsittelyvaihtoehtoja kotisi kaikkiin oviin, moderniin tai klassisen sisustuksen osaksi. Malliston suunnitteluun ovat osallistuneet omien muotoilijoidemme ohella kotimaisen designin kärkinimet Alvar Aallosta Ristomatti Ratiaan. 

Sisustustuotteet samaa sarjaa

Viimeisen silauksen sisustuksellesi annat samaa linjakasta muotokielta edustavilla sisustustuotteillamme. Käytännölliset koukut, telineet, hyllyt ja tangot edustavat tuttua ja turvallista ABLOY-laatua niin muotoilultaan kuin materiaaleitaankin. Tuotteet ovat saatavissa useammalla eri pintakäsittelyllä.