Uusi lukitus remontoinnin yhteydessä

/global/scaled/4000x1744x0x632x1000x435/Abloy-AbloyFI-Asunnot-ABLOY lukitus ja sisustusratkaisut remontoijalle.jpg

Lukituksen uusiminen tuo kotiisi turvaa ja lisää käyttömukavuutta – kotisi tyylistä tinkimättä. Usein kätevin hetki lukitusratkaisujen päivitykseen on silloin kun kotia kunnostetaan muutoinkin.

Nykyaikainen lukitus on turvallinen

Kotien lukitukselta odotetaan ennen kaikkea turvaa. Siksi suosittelemme lukituksen uusimista vähintään 20 vuoden välein. Vaikka vanha lukitus toimii, vaihto voi olla turvallisuuden kannalta tarpeen: vuosien ja vuosikymmenien aikana avaimia joutuu paikkoihin, joissa niitä ei muista olevankaan, ja henkilöille, jotka ovat säilyttäneet niitä turhan huolettomasti. Nykyaikaiseen lukitukseen kuuluu olennaisena osana se, että lisäavaimia voi tilata vain henkilö, jolla on rekisteröity avainkortti kotisi lukitukseen.

Käytön mukavuus korostuu kodissa

Kodin lukitus on jatkuvassa käytössä. Siksi, turvallisuuden lisäksi, myös lukituksen käyttömukavuus korostuu. Lukituksen uusimisen yhteydessä on erinomainen tilaisuus miettiä millainen lukitusjärjestelmä palvelee parhaalla mahdollisella tavalla sinun ja perheesi tarpeita. Esimerkiksi painikkeella avaat lukon kätevästi vaikka yhdellä kädellä ja avainpesien sarjoittamisen jälkeen yksi avain riittää kotisi kaikkiin tiloihin. Vielä askelta pidemmällä helppouden vie kotien ulko-ovien lukitusratkaisu YALE DOORMAN, jonka kanssa avaat kotioven kulkutunnisteella, koodilla tai kaukosäätimellä.

Valitse lukitus kotisi ilmeen mukaan

Koti on asukkaidensa näköinen. Myös lukituksen tulee istua kodin ilmeeseen, joko huomaamattoman tyylikkäästi tai tuoden siihen toivotun lisämausteen. Kotisi tyyliin sopivat ratkaisut löydät ovien design-painikkeiden ja -vetimien joukosta, jossa riittää malli-, materiaali- ja pintakäsittelyvaihtoehtoja.

Huolehdi yhteensopivuudesta, jos uudistat vain osin

Remontoidessa kaikkea ei tarvitse uusia kerralla. Avainturvallisuuden parantamiseen riittää usein avainpesien sisällön vaihtaminen. Jos taas haluat uutta ilmettä sisustukseesi, monesti jo painikkeiden ja avainpesähelojen vaihtaminen tuo toivotun muutoksen. Uudet ja vanhat ABLOY-tuotteet ovat pääsääntöisesti yhteensopivia, mutta tuotteiden yhteensopivuus kannattaa kuitenkin tarkistaa ennen ostopäätöksen tekemistä. Tarkemmat tiedot yhteensopivuuksista ja asiantuntijan suositukset saat ABLOY-valtuutetuista lukkoliikkeistä.