Rivitalojen ja kerrostalojen lukkojen uusiminen

/global/scaled/3889x1692x0x17x1000x435/Abloy-AbloyFI-Asunnot-ABLOY kerrostalojen lukitusratkaisut.jpg

Ajantasainen avain- ja lukitusjärjestelmä on rivi- ja kerrostaloasumisen turvallisuuden kulmakiviä.

Rivitalojen ja kerrostalojen lukkoremontit on käytännöllistä ajoittaa muun remointoinnin yhteyteen. Lukituksen uusimisen tarpeet kannattaa kuitenkin selvittää ajoissa, jottei lukitusturvallisuus vaarannu väliaikaisestikaan.

Nykyaikainen lukitus on paitsi vanhaa turvallisempi, myös huomattavasti mukavampi ja helpompi käyttää. Kevyesti avautuvat lukot, tyylikkäästi pintakäsitellyt design-painikkeet sekä sujuva pääsy yhdellä avaimella moniin eri tiloihin ovat asioita, jotka vaikuttavat olennaisesti rivi- tai kerrostaloasukkaiden asuinviihtyvyyteen.

Kartoita oviympäristö ja käyttäjien tarpeet

Turvallisen rivi- ja kerrostalolukituksen pohjana ovat patentoidut ABLOY-avainjärjestelmät. Rivitalojen ja kerrostalojen lukkoremontti käynnistyy huolellisella oviympäristön ja sen käyttäjien tarpeiden kartoituksella. ABLOY SENTO on rivi- ja kerrostaloihin sopiva avainjärjestelmä.

Yhdistettynä sähköiseen ABLOY OPTIMA -tunnisteosaan, asukkaat pääsevät kulkemaan avaimien etäluettavilla tunnisteilla kerros- ja rivitalojen ulko-ovista ja yhteisten tilojen ovista. Yhdistelmäratkaisu helpottaa myös taloyhtiön avainten hallintaa, sillä avaimen kadotessa yhteisten tilojen lukot avaava etätunniste saadaan poistettua käytöstä elektronisesti ja uudelleensarjoitus tarvitsee tehdä ainoastaan asukkaan lukkoon. Myös ilkivallan ja väärinkäytösten riskit pienenevät, kun yhteiset tilat saadaan kulunvalvonnan piiriin. Kulkurekisteristä on helppo tarkastaa jälkikäteen kenen avaimella yhteistilojen lukkoja on avattu. Abloyn ratkaisuilla voidaan varautua myös siihen, että tarpeet jatkossa muuttuvat. ABLOY ONEFIT on yhden mitoituksen lukkorunkomallisto, joka palvelee kiinteistön elinkaaren jokaisessa vaiheessa. ONEFIT soveltuu kaikkiin umpioviin.

Apua rivitalon ja kerrostalon lukkoremonttiin

Kun suunnittelet rivi- tai kerrostalon lukkoremonttia, käänny asiantuntevien ABLOY-
valtuutettujen lukkoliikkeiden puoleen. Lähimmän ABLOY-valtuutetun lukkoliikkeen yhteystiedot löydät täältä.