Luotettavat lukitusratkaisut kaikkiin tilanteisiin

/global/scaled/8736x3801x0x577x1000x435/PageFiles-1815262-ABLOY julkinen tila kauppakeskus 3.jpg

Yhteiskunnan toiminnan kannalta lukitusratkaisujen on toimittava aukottomasti. Kaikissa olosuhteissa, vuoden jokaisena päivänä. Julkisten tilojen ratkaisujen on taivuttava samanaikaisesti monien eri käyttäjien tarpeisiin. Vankasta lukituksesta huolimatta liikkumisen on oltava helppoa.

 

Olemme kehittäneet lukitusratkaisuja asiakkaidemme yksilöllisiin tarpeisiin vuosikymmenien ajan. Kokonaisratkaisujemme toimintavarmuuteen, kustannustehokkuuteen ja helppokäyttöisyyteen luotetaan äärimmäistä suojaa vaativissa kohteissa ympäri maailman.

Monenlaiset käyttäjät vaativat lukitusratkaisulta muuntautumiskykyä. Tilojen on toimittava turvallisesti ja sulavasti, oli käyttäjä sitten satunnainen ohikulkija, päivittäin ovista kulkeva työntekijä tai vikaa korjaamaan saapunut huoltomies. Samalla on huomioitava myös esteettiset näkökulmat. Hätätilanteissa kaiken on toimittava ongelmitta ja suuretkin ihmismäärät saatava turvaan nopeasti. Henkilö- ja paloturvallisuuden varmistamiseen tarjoamme alan terävintä osaamista kokonaisena oviympäristönä testattujen ABLOY EXIT -ratkaisujen muodossa.