Kuljetusten turvana maalla, merellä ja ilmassa

/global/scaled/3872x1685x0x473x1000x435/Abloy-AbloyFI-teollisuus ja infra-ABLOY lukitusratkaisut logistiikka- ja kuljetusalalle.jpg

Älykkäät lukitusjärjestelmät auttavat saamaan kuljetukset koskemattomana perille saakka.

Kuljetuksiin kohdistuvien varkauksien ja väärinkäytösten uhka kasvaa vuosi vuodelta muun muassa laajenevan järjestäytyneen rikollisuuden myötä. Riskien minimointiin on kiinnitettävä huomiota toiminnan kaikilla tasoilla. 

Vankka kehitystyömme yhdessä asiakkaidemme kanssa on tehnyt meistä johtavan kuljetusalan lukitusratkaisujen toimittajan maailmassa. ABLOY-ratkaisut turvaavat niin maanteillä, ilmassa kuin merellä tapahtuvia kuljetuksia, kulkien läpi koko kuljetusketjun, kuorman lastaamisesta sen purkamiseen ja kaikkiin kuljetusmuotoihin siinä välissä.

SWP-riippulukot antavat suojaa murtoyrityksiä ja äärimmäisiä sääolosuhteita vastaan. PROTEC2 CLIQ -lukitus- ja kulunhallintajärjestelmä, sähköinen avainhallintajärjestelmä TRAKA sekä avainsäilöt puolestaan varmistavat vaivattomasti ja turvallisuudesta tinkimättä, että käyttäjillä on käytössään oikeat avaimet tai kulkuoikeudet oikeaan aikaan. Omaisuuden turvaamisen lisäksi kuljetuksissa on huolehdittava myös henkilöturvallisuudesta, etenkin hätätilanteissa. Turvallisen poistumisteiden kokonaisratkaisun tarjoaa EXIT.