Ulko-ovi

Sisäänkäynnin turvaa kulunvalvontaan liitetty moottorilukko, esteettömän kulun takaa oviautomatiikka. Helppo poistuminen kaikissa tilanteissa vamistetaan EXIT-puomilla.

Kriittinen ovi

Arvokasta irtaimistoa sisältävien tilojen ja runsaalla käytöllä olevien tilojen kohdalla turvallisuuteen ja kulunvalvontaan on syytä kiinnittää erityistä huomiota. Käyttäjien seuranta mahdollistetaan PROTEC2 CLIQ -järjestelmällä eli sähköisellä avainpesällä, tai ovilukijoilla. Avainten hallintaan ja seurantaan tukea antavat älykkäät TRAKA-avainkaapit. Ovensuljin on helppo ja kustannustehokas tapa varmistaa, että ovi menee varmasti kiinni.

Osastoivat palo-ovet

Palo-osastoinnilla voidaan vaikuttaa ennalta yllättävän hätätilanteen kulkuun. Mitä pienemmät osastoinnit ovat, sitä helpompaa on evakuointi sekä palon etenemisen estäminen. Automaattisesti sulkeutuvat ja salpautuvat ovet pitävät ovet auki ja päiväkäytön sujuvana, mutta pysäyttävät tulen ja kaasut palotilanteessa.

Luokkahuoneen ovi

Oven avaamista sisäpuolelta voidaan helpottaa EXIT-lukkorungolla, jolloin vääntönuppia ei tarvita. Elektroninen ovisilmä lisää turvallisuutta helpottamalla sisään pyrkivän tunnistamista. Ovia voidaan lisätä helposti myös olemassa olevan kulunvalvonnan piiriin APERIO paristokäyttöisten lukijoiden avulla.