Turvaa, tyyliä ja toimivuutta

/global/scaled/5616x2443x0x647x1000x435/Abloy-AbloyFI-suunnittelijalle-ABLOY suunnittelijalle.jpg

Kokonaisvaltainen valikoimamme kattaa kaikki lukitukseen, avaamiseen ja sulkemiseen liittyvät tarpeesi kiinteistöissä ja erilaisissa tuotteissa. Kehitämme aktiivisesti myös asiakaskohtaisesti suunniteltuja ratkaisuja.

Tuotteidemme ja ratkaisujemme tehtävänä on parantaa käyttöympäristönsä turvallisuutta, toimivuutta ja käyttömukavuutta, olivatpa ne osa rakennusta tai vaikkapa ajoneuvoa. Testaamalla tuotteemme aina myös kokonaisuutena, varmistamme komponenttien täydellisen yhteensopivuuden niin toimivuuden kuin esteettisyyden näkökulmasta.

 

Monipuolinen valikoimamme tarjoaa laajan skaalan mekaanisia sekä elektronisia lukitusratkaisuja mitä erilaisimpien käyttökohteiden ja rakennusten arkkitehtisuunnittelun tueksi. Lisäksi löydät helppokulkuisuutta edistäviä vaihtoehtoja ovensulkimista poistumistieratkaisuihin sekä painikkeita, vetimiä, heloja ja sisustustuotteita niin kotiin kuin julkisiin tiloihin. Kaikki käyttöä ja katseita kestävää designia, jonka luomiseen ovat osallistuneet maamme kärkinimet Alvar Aallon johdolla.

Valmistajien tuotekohtaisiin tarpeisiin kehitämme usein räätälöityjä tuotteita. Yhteistyön kautta syntyvät lopputulokset antavat todellista lisäarvoa aina loppukäyttäjälle saakka. Myös vakiomallistomme palvelee monipuolisesti valmistajien tarpeita.