Hyvin suunnitellulla lukituksella kilpailuetua

/global/scaled/3893x1694x1724x1130x1000x435/Abloy-AbloyFI-suunnittelijalle-vene_068.jpg

Oikein valittu lukitusratkaisu käyttötarkoitukseen sopivalla avainjärjestelmällä varustettuna nostaa lopputuotteen arvoa. Ei siis ole yhdentekevää, millaisen lukon tuotteeseesi valitset. Abloyn avainjärjestelmät ja lukitusratkaisut mahdollistavat omalta osaltaan parhaan mahdollisen tuotteen loppukäyttäjälle.

Lukitusratkaisulla voidaan vaikuttaa olennaisesti koko tuotteen turvallisuuteen, laatuun ja käytettävyyteen. Vakiomallistossamme on monipuolinen valikoima eri turvallisuustason avainjärjestelmiin sopivia kalustelukkoja sekä muita lukituksen ratkaisuja. Tarjoamme myös asiaskaskohtaisesti suunniteltuja lukitusratkaisuja.

Kaikki alkaa avainjärjestelmän valinnasta

Olipa lopputuote mikä tahansa, on ratkaisua lähdettävä rakentamaan avainjärjestelmän valinnasta käsin. Avainjärjestelmä valitaan huomioiden lukitus rakennuksessa tai ympäristössä, jonne lukittava kohde sijoitetaan. Käytännössä kyse on siitä, halutaanko lukittava kohde nyt tai tulevaisuudessa sarjoittaa rakennuksen ovien kanssa vai ei. Lisäksi avainjärjestelmän valintaan vaikuttaa vaadittava turvallisuustaso.

Abloyn avainjärjestelmien mekaaniset avaimet ovat CLASSIC, SENTRY, SENTO ja PROTEC2.

Oikean avainjärjestelmän valinnan jälkeen ryhdytään etsimään avainjärjestelmään ja käyttökohteeseen sopivaa lukitustuotetta.

Ota yhteyttä Abloyn myyntihenkilökuntaan alueellasi, kun pohdit sopivan avainjärjestelmän valintaa. Yhteystiedot löydät täältä.