Aina sopiva lukitusratkaisu

/global/scaled/2929x1274x0x836x1000x435/Abloy-AbloyFI-suunnittelijalle-130313_Kt_09.jpg

Lukituksen taso on valittava käyttökohteen mukaan. Abloyn valikoima kattaa muun muassa kuntosaleilla, uimahalleissa, kouluissa ja kaupoissa tarvittavat kaappi- ja kalustelukituksen ratkaisut: pukukaapit, tallelokerot, rahapanttilukot, säilytyslokerot, konttorikalusteet ja myymäläkalusteet.

Kuntosalin pukukaappi, toimistokaapisto, arvotavaran säilytyksessä käytettävä turvakaappi tai jotain muuta – kaappien ja kalusteiden lukitukselta vaadittavat ominaisuudet vaihtelevat huomattavasti riippuen siitä mikä tuotteen lopullinen käyttökohde on. Lukitukseen kohdistuvat odotukset tuleekin käydä tarkkaan läpi jo avainjärjestelmää valitessa.

Oikean avainjärjestelmän löydyttyä sopivaa lukitusratkaisua haetaan usein metalli- ja konttorikalustelukkojen joukosta. Joskus myös riippulukko voi ajaa asian, toisinaan puolestaan tarvitaan korkean turvallisuustason lukitusratkaisuja.

Toteutamme myös asiakaskohtaisia sovelluksia. Asiakaskohtaisissa, räätälöidyissä ratkaisuissa voidaan huomioida vakiomallistoa tarkemmin käyttökohteen asettamat vaatimukset.

Tutustu alla ja käänny alueesi myyntihenkilökunnan puoleen kun kaipaat lisätietoja! Yhteystiedot löydät täältä.

Metallikalustelukot

Metallikalustelukot sopivat käytettäväksi muun muassa konttori- ja muissa puukalusteissa sekä metalli- tai puuovisissa pukukaapeissa ja lokerikoissa. Metallikalustelukkojen rakenne ja materiaalit tekevät lukoista fyysisesti kestäviä. Karkaistut teräsosat antavat hyvän suojauksen porausta vastaan ja lukoissa on tiirikoinninesto.

Konttorikalustelukot

Mekaanisissa konttorikaluste-, yhteissulkija- ja painonappilukoissa on sopivia vaihtoehtoja kaapistoihin ja laatikostoihin, vaatekaappeihin, lokerikkoihin ja esittelyvitriineihin tai näiden yhdistelmiin. Lukot sopivat asennettaviksi erilaisiin puu-, metalli- ja lasioviin sekä liukuoviin.

Konttorikalustelukkojen mallisto on muotoilultaan moderni ja yhtenäinen. Asennus on helppoa ja turvallisuustasoa nostavat tiirikoinninesto sekä lukon fyysinen kestävyys.

Konttorikalustelukon ulkoisesti nähtäviä osia ovat avainpesä, taustalevy ja telki. Kaikki muu on asennettu niiden sisään. Tuotteet toimitetaan koottuna, jolloin yksittäiset komponentit eivät vaikuta tuotteen asennukseen.

Riippulukot

Myös riippulukot saattavat olla sopiva valinta esimerkiksi pukukaappien lukitukseen. Vakiomallistoomme kuuluu useita riippulukkovaihtoehtoja erikokoisin rungoin ja sangoin sekä eri materiaaleista valmistettuna.

Korkean turvallisuustason laitelukot

Korkean turvallisuustason laitelukkoihin kuuluvat viivelukot ja tallelokerolukot. Myös rahapanttilukot (tai rahalukot) voidaan lukea osaksi korkean turvallisuustason lukitusta ja ne ovatkin yksi käytetyimmistä korkean turvallisuustason laitelukkoratkaisuista kaappien ja kalusteiden kohdalla: rahalukkoja käytetään esimerkiksi säiltyslokeroissa ja pukukaapeissa.