Lukitus on osa laiteturvallisuutta

Lukitus varmistaa, että laitteen hallintaan pääsevät käsiksi vain ne henkilöt, joille käyttöoikeus kuuluu.

Abloyn valikoimasta löytyvät sopivat ratkaisut niin hissien, konehuoneiden, lämmitystolppien, automaatiosovellusten kuin sähkö-, tele- ja datakaappien sekä -keskusten lukitukseen.

Olipa lopullinen kohde mikä tahansa, myös laitteiden lukitusratkaisujen valinta lähtee liikkeelle avainjärjestelmästä. Esimerkiksi ABLOY SENTRY -avainjärjestelmä on suunniteltu käyttökohteisiin, jossa samalla avaimella voi olla monia käyttäjiä, kuten laitteiden kohdalla usein on. Huolellinen avainjärjestelmän valinta mahdollistaa myös tarvittaessa lukkojen sarjoituksen, joko heti tai tulevaisuudessa.

Laitteiden lukituksessa paljon käytettyjä lukitusratkaisuja ovat metallikalustelukot, joiden rakenne ja materiaali takaavat tuotteen kestävyyden. Metallikalustelukot voidaan sarjoittaa ja vakiomallisto tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja, mutta teemme metallilukoista kuten muistakin tuotteistamme myös asiakaskohtaisia sovelluksia, jotka huomioivat käyttökohteen erityispiirteet.

Kiinnostuitko laitteiden lukitusmahdollisuuksista? Ota yhteyttä alueesi Abloy-myyntihenkilökuntaan. Yhteystiedot löydät täältä.