Turvallisuutta ja ylläpidon sujuvuutta

/global/scaled/4000x1741x0x456x1000x435/Abloy-AbloyFI-suunnittelijalle-ABLOY-peliautomaattien-lukitus.jpg

Automaatit palvelevat päivittäin jopa useita satoja käyttäjiä, joille tärkeää on toimintavarmuus. Automaattien ylläpitäjälle vähintään yhtä tärkeää on automaatti-, myyntituote- ja rahaturvallisuus sekä ylläpidon helppous.

Peli- ja myyntiautomaattien lukitus suojaa automaattia ja siinä mahdollisesti myytäviä tuotteita. Käyttökohteista ovat esimerkiksi peliautomaatit, lippuautomaatit, juoma-automaatit, välipala-automaatit ja parkkimittarit. Kolikko- tai setelikäyttöisissä automaateissa on lukituksen huolehdittava myös rahasäilytyksen turvallisuudesta.

Peli- ja myyntiautomaattien lukituksessa käytetäänkin usein sekä metallikalustelukkoja että korkean turvallisuustason lukkoja. Metallikalustelukot suojaavat automaattia ja sen tuotteita, korkean turvallisuustason lukot huolehtivat turvallisesta rahasäilytyksestä.

Useiden automaattien säännöllinen ylläpito helpottuu ja ylläpitäjän avainnippu kevenee, kun automaattien lukot sarjoitetaan. Jotta tarvittavat sarjoitusmahdollisuudet ovat olemassa, sopivien lukitusratkaisujen valinnassa tuleekin lähteä liikkeelle avainjärjestelmän valinnasta.

Abloyn myyntihenkilökunta alueellasi on apunasi sopivien ratkaisujen etsimisessä ja asiakaskohtaisten tuotteiden suunnittelussa. Ota yhteyttä! Yhteystiedot löydät täältä.