RAY

/global/scaled/3000x1305x0x0x1000x435/Abloy-AbloyFI-Asunnot-RAY-IMG_7831.jpg

Raha-automaattiyhdistys, Scanfil EMS Oy ja Abloy Oy kehittävät tiiviissä yhteistyössä maailman parhaita peliautomaattien lukitusratkaisuja.

RAY:n valikoimassa on viisi automaattityyppiä, joissa on noin 160 erilaista peli-ideaa. Peliautomaatteja on niin suurissa kauppakeskuksissa kuin pienissä ”Maijan baareissakin” ja pelivälineenä käytetään kolikoiden lisäksi seteleitä, joka lisää kiinnostusta rikolliseen toimintaan. Turvallisuuteen on siksi syytä kiinnittää erityistä huomiota. Päivittäisen käytön on oltava mahdollisimman yksinkertaista, samalla kun väärinkäyttö on tehty mahdottomaksi.

 

Abloyn tuotekehityksen asiantuntijat tekevät tiivistä yhteistyötä RAY:n peliautomaattien suunnittelijoiden kanssa. Uusia pelejä sekä niiden lukitusratkaisuja testataan jatkuvasti pelisaleissa ja muissa RAY:n pelipisteissä. Lukitusmekanismien kulutuskestotestaukset tehdään Abloyn Joensuun tehtaalla. Automaattien mekaniikkaosat, kokoonpanon ja testauksen tekee Scanfil EMS Oy. Yritys on RAY:n sopimusvalmistaja, Abloy Scanfil EMS:n toimittaja.

 

”Toimittajana Abloy on todella luotettava. Kolmen ja puolen vuoden aikana vastaan on tullut alle viisi reklamoitavaa asiaa. Abloyn kanssa laadusta voi siis olla varma”, Scanfil EMS:n ostaja Jonna Haikola sanoo.

Abloyn palveluun kuuluvat olennaisena osana käyttötuki sekä koulutukset. Tämä on arvostettu asia myös RAY:sä, jonka automaatteja rahastaa ja huoltaa laaja joukko ihmisiä, joiden on osattava käyttää avaimia ja lukkoja oikein.