Hyvä lukitus nostaa veneen arvoa

/global/scaled/5616x2443x0x466x1000x435/Abloy-AbloyFI-suunnittelijalle-ABLOY veneiden lukitus.jpg

Käytännöllisyys ja kestävyys, mutta myös helppokäyttöisyys ja esteettisyys ovat veneen ja muiden ajoneuvojen suunnittelun kivijalkoja. Samaa odotetaan lukitukselta.

 Veneen lukinta ja veneen kiinnittäminen ovat tänä päivänä aiheita, joista veneilijät ovat kiinnostuneita jo veneen hankintavaiheess ja jotka vaikuttavat veneen hankintapäätökseen. Sama pätee myös muihin ajoneuvoihin. Eikä ihme - arvokkaan omaisuuden suojaaminen ja toisaalta sen sujuva käyttö vaihtelevissa olosuhteissa vaativat lukitukselta paljon. Siksi hyvin suunniteltu lukitus on kilpailuetu.

Veneiden ja muiden ajoneuvojen sekä niistä löytyvien säilytysratkaisujen, ovien ja lokerikkojen lukitukseen sopivia ratkaisuja löytyy suoraan Abloyn vakiomallistosta: vaativiin sääolosuhteisiin suunnitellut Super Weather Proof -riippulukot (SWP) ovat erinomainen valinta veneiden lukitukseen.

Vakiomallistosta löytyvien ratkaisujen lisäksi suunnittelemme asiakaskohtaisia veneiden lukituksen ratkaisuja yhdessä venevalmistajien kanssa. Asiakaskohtaisissa ratkaisuissa yhdistetään uutta ja vanhaa ja niissä on mahdollista huomioida esimerkiksi venetyyppikohtaiset erikoisvaatimukset.

Ota yhteyttä alueesi myyntihenkilökuntaan, kun olet kiinnostunut valmistamiesi veneiden suojauksesta lukituksella. Yhteystiedot löydät täältä.