ABLOY on merkki turvallisuudesta

/global/scaled/2516x1098x0x105x1000x435/Abloy-AbloyFI-tuotteet-ABLOY global.jpg

Miljoonat ihmiset ympäri maailman luottavat päivittäin kehittämiimme tuotteisiin ja ratkaisuihin.

Olemme työskennelleet järjestelmällisesti turvallisemman maailman eteen yli sadan vuoden ajan. Pitkän kokemuksemme ansiosta ymmärrämme oviympäristöt kokonaisuutena.

Kehitystyömme lähtökohta on aina käyttäjä ja hänen yksilölliset tarpeensa. Etsimme uusia ideoita tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, huomioiden suunnittelussamme niin yrityksen tai yhteisön omat ominaispiirteet kuin liiketoimintaympäristön yleiset vaatimukset. Luotavan ratkaisun turvallisuutta, toimivuutta ja tehokkuutta arvioimme sekä teknologian että inhimillisten tekijöiden näkökulmasta. Lopputuloksena syntyvät innovaatiot luovat usein suuntaviivoja koko lukitusalan kehitykselle.

Valikoimaamme kuuluu laaja skaala ratkaisuja ja keskenään yhteensopivia ja testattuja tuotteita. Tuoteryhmät vaihtelevat kulunhallintaohjelmistoista design-painikkeisiin ja käyttökohteet kodeista ja kesämökeistä korkean turvallisuustason kohteisiin kuten pankkeihin ja vesilaitoksiin. Jokaiseen tuotteeseen kuuluu kiinteänä osana ABLOY-asiantuntijan ammattitaitoinen palvelu.