ABLOY® ACTIVE on tartuntoja vähentävä antimikrobinen pinnoite

Ovien pinnat ovat otollisia haitallisten mikrobien leviämiselle kosketuksen kautta. Oven heloihin suunniteltu ACTIVE-pinnoite tuhoaa tehokkaasti taudinaiheuttajia sen sisältämän hopean ansiosta. ACTIVE-ratkaisu soveltuu erinomaisesti sekä kodin että julkisten tilojen oviympäristöihin.

ABLOY ACTIVE –ominaisuus vakiona kaikissa maalatuissa heloissa

Abloyn maalatuissa heloissa on aina mukana ACTIVE-ominaisuus. Maalattujen helojen vakiovärit ovat valkoinen, alumiininharmaa, musta ja graphite. Muut värit ovat saatavilla erikoistilauksesta. Laaja värivalikoima mahdollistaa hygieenisen tilan lisäksi esteettisesti yhtenäisen oviympäristön.

Säästä kustannuksissa, sijoita hyvinvointiin

ACTIVE-ratkaisu on tehokas ja helppo tapa parantaa hygieniaturvallisuutta niin kotona kuin esimerkiksi koulujen, sairaaloiden ja toimistojen kaltaisissa vilkkaissa oviympäristöissä. Tartuntojen vähentyminen laskee sairaspoissaolojen, terveydenhuoltokustannusten ja sairaalavuorokausien määrää.

Luonnostaan tehokas hopea

ACTIVE-pinnoite on antimikrobinen sen sisältämän hopean ansiosta, jonka bakteereja tuhoavat ominaisuudet tunnettiin jo vuosisatoja sitten. ACTIVE- pinnoite tappaa 99 % haitallisista mikrobeista* ja pysyy hygieenisesti suojaavana siivoussyklien ollessa säännölliset. (*BioCote)

ABLOY ACTIVE on osa sisätilojen hygieniaturvallisuutta lisäävää HygTech-kokonaisratkaisua, jossa ovat mukana myös Teknos, Isku, Oras, Korpinen ja Lojer. Lue lisää HygTech-konseptista!

Uimaharjun koulu

Uimaharjun koulussa sairaspoissaolot ovat selkeästi vähentyneet Active-ratkaisun ansiosta. Tuotteilla on ollut myös positiinen vaikutus koulun imagoon. Katso video >>

Niinivaaran vuoropäiväkoti

Niinivaaran vuoropäiväkodissa Active-ratkaisu on osa päiväkodin turvallisuuskokonaisuutta. Tuotteet on koettu hyvin sisustukseen sopiviksi. Katso video >>