/Abloy/FI/abloyos/abloyos_video_background.jpg

Skaalautuva käyttöjärjestelmä - ABLOY OS

ABLOY OS on skaalautuva käyttöjärjestelmä. Sen avulla hallitset oviympäristöjen ja turvallisen liikkumisen ekosysteemiä. Laajenna maailmaasi. Pysy askeleen edellä.

ABLOY OS on käyttöjärjestelmä, jolla hallitset kriittisen infrastruktuurin, kiinteistöjen turvallisuuden ja liikkumisen ekosysteemiä. Sen avulla voit hallinnoida avaimia, lukkoja, kulkemista, kiinteistöjä, turvallisuuskriittisiä kohteita ja niihin liittyviä järjestelmiä turvallisesti, vaivattomasti ja reaaliaikaisesti yhdestä käyttöliittymästä. Tietoturvallisen ja aina ajantasaisen ABLOY OS -alustan avulla voit ottaa käyttöösi juuri ne moduulit, joita tarvitset. Suomessa kehitetty ABLOY OS skaalautuu tarpeidesi mukaan ja on aina valmis vastaamaan myös tulevaisuuden haasteisiin. Sen avulla pysyt aina askeleen edellä.

Skaalautuvat turvallisuus- ja kulunvalvontaratkaisut kiinteistöihin

Skaalautuvat turvallisuus- ja kulunvalvontaratkaisut kiinteistöihin

ABLOY OS mahdollistaa skaalautuvien kulunvalvonta- ja turvallisuusratkaisujen toteuttamisen sekä integraatiot myös kolmansien osapuolten järjestelmiin kuten HR-järjestelmiin, kameravalvontajärjestelmiin, rekisterikilpien tunnistukseen, rikosilmoittimiin, paloturvajärjestelmiin sekä oviohjaukseen. Järjestelmän roolipohjainen rakenne, muunneltavuus ja intuitiivinen käyttöliittymä helpottavat sen ylläpitoa. Lisäksi kattavat raportointiominaisuudet ja poikkeamahälytykset tehostavat turvallisuuden hallintaa, suunnittelua ja yrityksen toimintaa.

Keskeisiä asiakassegmenttejä ovat julkisen sektorin kohteet, kuten kaupungit, terveydenhuolto, koulut ja yliopistot sekä kaupallisen sektorin kohteet toimistoista kauppakeskuksiin ja teollisuuden ympäristöihin.

Kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen

Helppo, joustava ja visualisoitu – nämä ovat korkeatasoisten turvallisuusratkaisujen tunnusmerkkejä tänä päivänä. Ei riitä, että laajalle levittäytyneet turvallisuuskriittiset kohteet, kuten veden- ja energian jakelu, on suojattu hyvin. Suojauksen tilasta tulee myös luoda reaaliaikainen kuva. Avainten ja kulkuoikeuksien ylläpito on oltava sujuvaa ja huoletonta. PROTEC2 CLIQ on ratkaisu, jossa yhdistyvät niin mekaaninen kuin elektroninen suoja ja nyt se on mahdollista integroida osaksi ABLOY OS -alustaa. Tällöin yhdestä karttapohjaisesta käyttöliittymästä saa vaivattomasti hallittua avaimia, lukkoja ja kulkuoikeuksia. Lisäksi käyttöliittymän kautta saa toimintaa ohjaavia raportteja, joita voi hyödyntää esimerkiksi kriisi- ja poikkeamatilanteissa sekä liiketoiminnan kehittämisessä ja optimoinnissa.

ABLOY OS -jälleenmyyjät:

am lukkoasema oy

AM LUKKOASEMA OY

Kuriiritie 23-25
01300 VANTAA
Puh. 010 480 3710
Sähköposti: vantaa@amlukkoasema.fi

https://www.amlukkoasema.fi/

 

blc

BLC TURVA OY

PL 378
80101 JOENSUU
Puh: 042 4468 1
Sähköposti: turva@blc.fi
https://www.blc.fi/

 

caverion logo

CAVERION

ABLOY OS -kulunvalvonta- ja turvallisuusjärjestelmän jälleenmyyjä, asennusliike sekä järjestelmään liittyvien palveluiden tuottaja.
Lue lisää

 

certego logo

CERTEGO Oy

CERTEGO on ASSA ABLOYN omistama johtava pohjoismainen turvallisuusratkaisujen toimittaja.
Lue lisää

 

lukkoluket logo

LUKKOLUKET OY

Lempääläntie 21, 33820 TAMPERE, Finland.
Puh: 03 375 3225
Sähköposti: lukkoluket@lukkoluket.fi
http://www.lukkoluket.fi

 

SECURI

Tiilitie 8
01720 Vantaa
Puh: 029 001 3000
Sähköposti: myynti@securi.fi
https://www.securi.fi/

turvaexpertit logo

TURVAEXPERTIT HELSINKI OY

Hämeentie 99, 00550 HELSINKI
Puh: 09 774 4930
Sähköposti: myynti@turvaexpertit.fi
http://www.turvaexpertit.com