Skaalautuva käyttöjärjestelmä - ABLOY OS

ABLOY OS on käyttöjärjestelmä, jolla hallitset kriittisen infrastruktuurin, kiinteistöjen turvallisuuden ja liikkumisen ekosysteemiä. Sen avulla voit hallinnoida avaimia, lukkoja, kulkemista, kiinteistöjä, turvallisuuskriittisiä kohteita ja niihin liittyviä järjestelmiä turvallisesti, vaivattomasti ja reaaliaikaisesti yhdestä käyttöliittymästä.

Tietoturvallisen ja aina ajantasaisen OS-alustan avulla voit ottaa käyttöösi juuri ne moduulit, joita tarvitset. Suomessa kehitetty ABLOY OS skaalautuu tarpeidesi mukaan ja on aina valmis vastaamaan myös tulevaisuuden haasteisiin.

Laajenna maailmaasi. Pysy askeleen edellä.

Vaivaton käyttää mistä tahansa

Hallinnoi joustavasti turvallisuutta, kulkua, lukitusta ja dataa. ABLOY OS mahdollistaa sujuvan kulun ja vaivattoman ylläpidon mistä tahansa. Rooli- ja aluepohjainen hallittavuus tuo joustavuutta ja tehoa toimintaan. Moderni selainpohjainen karttakäyttöliittymä helpottaa arkea ja tarjoaa reaaliaikaisen tilannekuvan turvallisuudesta.

Tarpeisiisi skaalautuva

ABLOY OS skaalautuu tarpeidesi mukaan yksittäisistä kohteista laajojen kiinteistökokonaisuuksien hallintaan, myös tulevaisuuden tarpeet huomioiden. Voit ottaa käyttöösi juuri ne ohjelmistomoduulit, joita kulloinkin tarvitset.

Älykkäästi integroitava

Nykyaikaisten API-rajapintojensa avulla ABLOY OS mahdollistaa valittujen asioiden, kuten henkilötietojen reaaliaikaisen hallinnoinnin helposti asiakkaan omista tietojärjestelmistä. Moduulipohjaisen rakenteensa ansiosta myös valittujen kolmansien osapuolten järjestelmien integrointi osaksi ABLOY OS -järjestelmää on vaivatonta.

Aina ajantasainen alusta

Abloy huolehtii, että järjestelmäsi on aina ajan tasalla. OS kehittyy asiakastarpeiden mukaan ja sekä tuotekehitys että ohjelmistotuki ovat paikallisissa käsissä.

ABLOY OS on jatkuvasti kehittyvä ja turvallinen tulevaisuuden valinta.

ABLOY OS -moduulit

Modulaarinen ABLOY OS integroituu ja skaalautuu tarpeidesi mukaan. Selainpohjaista karttakäyttöliittymää on vaivaton käyttää mistä ja millon tahansa.

Kulunvalvonta

Safea Access on osa ABLOY OS -käyttöjärjestelmää, jolla hallinnoit kulunvalvontaa ja kulkemista reaaliaikaisesti päivittyvästä graafisesta käyttöliittymästä. Selainpohjainen graafinen käyttöliittymä tarjoaa reaaliaikaisen kokonaisnäkymän koko kiinteistökannan kulunvalvontaan. Dynaaminen roolipohjainen käyttäjähallinta on mahdollista integroida HR-järjestelmän kanssa. Se on suunniteltu toimimaan moniyritysympäristössä.

Kelpoisuudet

Mahdollistaa kelpoisuusvaatimuksien ja projektien käyttämisen alueiden kulkuoikeuden määrittämisessä. Kelpoisuutta vaativat alueet ovat selvästi merkitty käyttöliittymässä alueoikeuksien antamisen yhteydessä.

Vierailijahallinta

Helppokäyttöinen vierailijahallinta, joka täyttää vierailijoiden ajanmukaiset kirjaamisvaatimukset.

Kuvapankki

Mahdollistaa käyttäjien kuvien tallentamisen ABLOY OS -palvelimelle. Esimerkiksi henkilökorttikuvat voidaan tallentaa suoraan kuvapankkiin.

Lukijat, lukot ja tunnisteet

Kaikki lukijat, tunnisteet ja lukostot ovat hallittavissa samasta graafisesta käyttöliittymästä. Abloyn kautta hankitut lukijat sisältävät aina mahdollisuuden myös mobiilitunnisteiden käyttöön.

Mobiiliavaus

Mahdollistaa ovien avaamisen matkapuhelimen avulla. Mobiilitunnisteiden hallinta ja käyttö on helppoa ja vaivatonta. Tunnisteet voidaan jakaa tai poistaa turvallisesti mistä ja milloin tahansa. Mobiiliavaus hyödyntää huipputurvallista SEOS-teknologiaa.

Rikosilmoittimet

Hälyttävät pisteet näkyvät graafisessa käyttöliittymässä. Hälytyspisteiden prioriteetit ovat määriteltävissä, kytkettävissä automaattisesti esimerkiksi viikkokellon mukaan ja kuitattavissa myös etäältä.

Paloilmoittimet

Hälyttävät paloilmoitinkeskukset näkyvät graafisessa käyttöliittymässä. Mahdollistaa kulkulupien muuttamisen palohälytyksen sattuessa.

Hissit

Hissien kerrosoikeuksien hallinta mahdollistaa hissien käytön samoilla kulkutunnisteilla, joita ovillakin käytetään. Hissien käyttö voidaan myös estää kokonaan esimerkiksi palotilanteessa. ABLOY OS on yhteensopiva uusien älykkäiden hissiaularatkaisujen kanssa, joissa odottavat henkilöt kutsutaan oikeaan hissiin automaattisesti. Raporttien pohjalta voidaan myös todentaa mihin kerrokseen henkilö on mennyt. Tämä ei perinteisessä selektiivisessä kerrosohjauksessa ole mahdollista.

Henkilökortit

Järjestelmän avulla voidaan luoda ja tulostaa henkilökortteja perustuen järjestelmässä oleviin henkilötietoihin.

Elektromekaaninen lukitus

PROTEC2 CLIQ on integroitavissa OS-käyttöjärjestelmään, jolla voi hallinnoida PROTEC2 CLIQ -järjestelmän avaimia, lukkoja ja niiden kautta kulkemista reaaliaikaisesti päivittyvästä graafisesta käyttöliittymästä.

Järjestelmä soveltuu kiinteistönomistajien ja turvallisuushenkilöstön ainoaksi käyttöliittymäksi kiinteistön kokonaisturvallisuuden hallitsemista varten. Esimerkiksi rikosilmoitinjärjestelmän hälytykset ja kameravalvonnan tuki löytyvät kätevästi samasta käyttöliittymästä.

Työajan seuranta

Mahdollistaa nykyaikaisen työajanseurannan samasta järjestelmästä.

Videovalvonta

Mahdollistaa tilannekuvan näkemisen reaaliaikaisesti ja tallenteena. Kameroiden sijaintipisteet näkyvät pohjakuvissa. Toiminta on samanlainen ja selainpohjainen riippumatta käytössä olevasta laitemerkeistä.

Rekisterikilpien tunnistus

Mahdollistaa kulun portista ilman autosta nousemista tai tunnisteen näyttämistä. Kulkuraportista näkee, mikä auto on saapunut ja milloin se on poistunut.

Käyttökohteet

ABLOY OS soveltuu erinomaisesti kohteisiin, joissa vaaditaan helppokäyttöistä, joustavaa, visuaalista ja ennen kaikkea korkeatasoista ja reaaliaikaista turvallisuuden kokonaisratkaisua.

  • Sairaalat
  • Kampukset
  • Kunnat/tilakeskukset
  • Teollisuus
  • Kaupat ja kauppakeskukset
  • Vesilaitokset
  • Energialaitokset
  • Teleoperaattorit
  • Älykaupungit

ABLOY OS -jälleenmyyjät:

Caverion

CAVERION

ABLOY OS -kulunvalvonta- ja turvallisuusjärjestelmän jälleenmyyjä, asennusliike sekä järjestelmään liittyvien palveluiden tuottaja.
Lue lisää

certego logo

CERTEGO Oy

CERTEGO on ASSA ABLOYN omistama johtava pohjoismainen turvallisuusratkaisujen toimittaja.
Lue lisää

lukkoluket logo

LUKKOLUKET OY

Lempääläntie 21, 33820 TAMPERE, Finland.
Puh: 03 375 3225
Sähköposti: lukkoluket@lukkoluket.fi
www.lukkoluket.fi

turvaexpertit logo

Abloy OS – kulunvalvonta- ja turvallisuusjärjestelmän jälleenmyyjä, asennusliike, sekä järjestelmään liittyvien palveluiden tuottaja.

TURVAEXPERTIT HELSINKI OY

HELSINGIN TOIMIPISTE      VANTAAN TOIMIPISTE:
Hämeentie 99                         Ansatie 6 A b
00550 Helsinki                        01740 Vantaa
Puh: +358 40 519 2488
Vaihde: +358 20 365 247                                                Sähköposti: myynti@turvaexpertit.fi           www.turvaexpertit.fi

am lukkoasema oy

AM LUKKOASEMA OY

Kuriiritie 23-25
01300 VANTAA
Puh. 010 480 3710
Sähköposti: vantaa@amlukkoasema.fi
www.amlukkoasema.fi

blc

BLC TURVA OY

PL 378
80101 JOENSUU
Puh: 042 4468 1
Sähköposti: turva@blc.fi
www.blc.fi

VIRIA SECURI OY

Tiilitie 8
01720 Vantaa
Puh: 029 001 3000
Sähköposti: myynti@viria.fi
www.viria.fi