ABLOY OS on järjestelmä, jolla hallitset kriittisen infrastruktuurin, kiinteistöjen turvallisuuden ja liikkumisen ekosysteemiä. Sen avulla hallitset avaimia, lukkoja, kulkemista, kiinteistöjä, turvallisuuden kannalta kriittisiä kohteita sekä niihin liittyviä järjestelmiä sujuvasti yhden selainpohjaisen käyttöliittymän kautta. OS sisältää kulunvalvontajärjestelmän sisäänrakennettuna. Monisäikeisen kokonaisuuden helposti hallittavaan muotoon kokoava järjestelmä parantaa turvallisuuden ohella myös kiinteistöjen tehokkuutta sekä käyttömukavuutta. Tietoturvallisen ja aina ajantasaisen OS-alustan avulla voit ottaa käyttöösi juuri ne moduulit, joita tarvitset. Suomessa kehitetty ABLOY OS skaalautuu tarpeidesi mukaan ja on aina valmis vastaamaan myös tulevaisuuden haasteisiin.

Vaivaton käyttää mistä tahansa

Hallinnoi joustavasti turvallisuutta, kulkua, lukitusta ja dataa. Selainpohjainen käyttöliittymä ei vaadi erillistä asennusta tai ylläpitoa, ja on käytettävissä missä tahansa. Rooli- ja aluepohjainen logiikka helpottaa päivittäistä hallintaa ja selkeä karttakäyttöliittymä raportteineen ja poikkeamahälytyksineen tarjoaa reaaliaikaisen kuvan turvallisuuden tilasta nopealla silmäyksellä.

Tarpeisiisi skaalautuva

ABLOY OS taipuu tarpeiden ja halutun turvallisuustason mukaan yksittäisistä kohteista laajojen kiinteistökokonaisuuksien ja käyttäjämäärien tehokkaaseen hallintaan. Ohjelmistomoduuliensa ansiosta järjestelmä skaalautuu ominaisuuksiltaan sujuvasti kulunvalvontaan, elektromekaanisen lukituksen hallintaan, langattomiin lukijoihin jne.

Älykkäästi integroitava

Tulevaisuuden tarpeet ja kehittyvät teknologiat mielessä kehitetty OS-järjestelmä tukee laajasti erilaisia lukija- ja tunnistinteknologioita. API-rajapinnat mahdollistavat monipuoliset integraatiot myös kolmansien osapuolten järjestelmiin kuten HR-järjestelmiin, rikosilmoittimiin ja paloturvajärjestelmiin sekä KONE access system:iin.

Aina ajan tasalla

ABLOY OS on turvallinen ja huoleton tulevaisuuden valinta. Jatkuvasti kehittyvään järjestelmään tehdään päivityksiä, ja ostettujen ominaisuuksien parannukset sisältyvät aina sopimukseen. Paikallinen kehitys ja ohjelmistotuki takaavat nopean avun ongelmatilanteissa ja varmistavat asiakkaiden äänen kuulumisen tulevissa kehitysaskelissa.

ABLOY OS -moduulit

Modulaarinen ABLOY OS integroituu ja skaalautuu tarpeidesi mukaan. 

    Kulunvalvonta

 

Selainpohjainen graafinen käyttöliittymä tarjoaa reaaliaikaisen kokonaisnäkymän koko kiinteistökannan kulunvalvontaan. Dynaaminen roolipohjainen käyttäjähallinta on mahdollista integroida HR-järjestelmän kanssa. Se on suunniteltu toimimaan moniyritysympäristössä.

    Kelpoisuudet

 

Mahdollistaa kelpoisuusvaatimuksien ja projektien käyttämisen alueiden kulkuoikeuden määrittämisessä.

    Vierailijahallinta

 

Helppokäyttöinen vierailijahallinta, joka täyttää vierailijoiden ajanmukaiset kirjaamisvaatimukset.

    Kuvapankki

 

Mahdollistaa käyttäjien kuvien tallentamisen ABLOY OS -palvelimelle. Esimerkiksi henkilökorttikuvat voidaan tallentaa suoraan kuvapankkiin.

    Lukijat, lukot ja tunnisteet

 

Lukijat, tunnisteet ja CLIQ-lukostot ovat hallittavissa samasta graafisesta käyttöliittymästä. 

Abloy Oy:n kautta hankitut lukijat sisältävät aina mahdollisuuden myös mobiilitunnisteiden käyttöön.

    Mobiiliavaus

 

Mahdollistaa ovien avaamisen matkapuhelimen avulla. Mobiilitunnisteiden hallinta ja käyttö on helppoa ja vaivatonta. Tunnisteet voidaan jakaa tai poistaa turvallisesti missä ja milloin tahansa. Mobiiliavaus hyödyntää huipputurvallista SEOS-teknologiaa.

    Rikosilmoittimet

 

Hälyttävät pisteet näkyvät graafisessa käyttöliittymässä. Hälytyspisteiden prioriteetit ovat määriteltävissä ja kytkettävissä automaattisesti esimerkiksi viikkokellon mukaan ja kuitattavissa myös etänä.

    Paloilmoittimet

 

Hälyttävät paloilmoitinkeskukset näkyvät graafisessa käyttöliittymässä. Mahdollistaa kulkulupien muuttamisen palohälytyksen sattuessa.

    Hissit

 

Hissien kerrosoikeuksien hallinta mahdollistaa hissien käytön samoilla kulkutunnisteilla, joita ovillakin käytetään. Hissien käyttö voidaan myös estää kokonaan esimerkiksi palotilanteessa. ABLOY OS on yhteensopiva uusien älykkäiden hissiaularatkaisujen kanssa, joissa odottavat henkilöt kutsutaan oikeaan hissiin automaattisesti. Raporttien pohjalta voidaan myös todentaa mihin kerrokseen henkilö on mennyt.

    Henkilökortit

 

Järjestelmän avulla voidaan luoda ja tulostaa henkilökortteja perustuen järjestelmässä oleviin henkilötietoihin.

    Elektromekaaninen lukitus

 

PROTEC2 CLIQ on integroitavissa OS-käyttöjärjestelmään, jolla voi hallinnoida PROTEC2 CLIQ -järjestelmän avaimia, lukkoja ja niiden kautta kulkemista reaaliaikaisesti graafisesta käyttöliittymästä. Järjestelmä soveltuu kiinteistönomistajien ja turvallisuushenkilöstön ainoaksi käyttöliittymäksi kiinteistön kokonaisturvallisuuden hallitsemista varten.

    Työajan seuranta

 

Mahdollistaa saumattoman yhteistoiminnan nykyaikaisen työaikaratkaisun kanssa.

    Videovalvonta

 

Mahdollistaa tilannekuvan näkemisen reaaliaikaisesti ja tallenteena. Kameroiden sijaintipisteet näkyvät pohjakuvissa. Toiminta on samanlainen ja selainpohjainen riippumatta käytössä olevista laitemerkeistä.

    Rekisterikilpien tunnistus

 

Mahdollistaa kulun portista ilman autosta nousemista tai tunnisteen näyttämistä. Kulkuraportista näkee, mikä auto on saapunut ja milloin se on poistunut.

Käyttökohteet

ABLOY OS soveltuu erinomaisesti kohteisiin, joissa vaaditaan helppokäyttöistä, joustavaa, visuaalista ja ennen kaikkea korkeatasoista ja reaaliaikaista turvallisuuden kokonaisratkaisua.

  • Sairaalat
  • Kampukset
  • Kunnat/tilakeskukset
  • Teollisuus
  • Kaupat ja kauppakeskukset
  • Vesilaitokset
  • Energialaitokset
  • Teleoperaattorit
  • Älykaupungit

ABLOY OS -jälleenmyyjät:

Caverion

CAVERION

ABLOY OS -kulunvalvonta- ja turvallisuusjärjestelmän jälleenmyyjä, asennusliike sekä järjestelmään liittyvien palveluiden tuottaja.
Lue lisää

certego logo

CERTEGO Oy

CERTEGO on ASSA ABLOYN omistama johtava pohjoismainen turvallisuusratkaisujen toimittaja.
Lue lisää

lukkoluket logo

LUKKOLUKET OY

Lempääläntie 21, 33820 TAMPERE, Finland.
Puh: 03 375 3225
Sähköposti: lukkoluket@lukkoluket.fi
www.lukkoluket.fi

turvaexpertit logo

Abloy OS – kulunvalvonta- ja turvallisuusjärjestelmän jälleenmyyjä, asennusliike, sekä järjestelmään liittyvien palveluiden tuottaja.

TURVAEXPERTIT HELSINKI OY

HELSINGIN TOIMIPISTE      VANTAAN TOIMIPISTE:
Hämeentie 99                         Ansatie 6 A b
00550 Helsinki                        01740 Vantaa
Puh: +358 40 519 2488
Vaihde: +358 20 365 247                                                Sähköposti: myynti@turvaexpertit.fi           www.turvaexpertit.fi

am lukkoasema oy

AM LUKKOASEMA OY

Helsinki
Jyväskylä
Kajaani
Keski-Pohjanmaa
Oulu
Tampere
Vantaa
www.amlukkoasema.fi

blc

BLC TURVA OY

PL 378
80101 JOENSUU
Puh: 042 4468 1
Sähköposti: turva@blc.fi
www.blc.fi

VIRIA SECURI OY

Tiilitie 8
01720 Vantaa
Puh: 029 001 3000
Sähköposti: myynti@viria.fi
www.viria.fi

Turvakolmio Group

Niittytie 33 B
01300 Vantaa
Puh. 010 806 760
Sähköposti: myynti@turvakolmio.com
www.turvakolmio.fi