/Abloy/FI/abloyos/abloyos_video_background.jpg

Skaalautuva käyttöjärjestelmä - ABLOY OS

ABLOY OS on skaalautuva käyttöjärjestelmä. Sen avulla hallitset oviympäristöjen ja turvallisen liikkumisen ekosysteemiä. Laajenna maailmaasi. Pysy askeleen edellä.

ABLOY OS on käyttöjärjestelmä, jolla hallitset kriittisen infrastruktuurin, kiinteistöjen turvallisuuden ja liikkumisen ekosysteemiä. Sen avulla voit hallinnoida avaimia, lukkoja, kulkemista, kiinteistöjä, turvallisuuskriittisiä kohteita ja niihin liittyviä järjestelmiä turvallisesti, vaivattomasti ja reaaliaikaisesti yhdestä käyttöliittymästä. Tietoturvallisen ja aina ajantasaisen ABLOY OS -alustan avulla voit ottaa käyttöösi juuri ne moduulit, joita tarvitset. Suomessa kehitetty ABLOY OS skaalautuu tarpeidesi mukaan ja on aina valmis vastaamaan myös tulevaisuuden haasteisiin. Sen avulla pysyt aina askeleen edellä.

Skaalautuvat turvallisuus- ja kulunvalvontaratkaisut kiinteistöihin

Skaalautuvat turvallisuus- ja kulunvalvontaratkaisut kiinteistöihin

ABLOY OS mahdollistaa skaalautuvien kulunvalvonta- ja turvallisuusratkaisujen toteuttamisen sekä integraatiot myös kolmansien osapuolten järjestelmiin kuten HR-järjestelmiin, kameravalvontajärjestelmiin, rekisterikilpien tunnistukseen, rikosilmoittimiin, paloturvajärjestelmiin sekä oviohjaukseen. Järjestelmän roolipohjainen rakenne, muunneltavuus ja intuitiivinen käyttöliittymä helpottavat sen ylläpitoa. Lisäksi kattavat raportointiominaisuudet ja poikkeamahälytykset tehostavat turvallisuuden hallintaa, suunnittelua ja yrityksen toimintaa.

Keskeisiä asiakassegmenttejä ovat julkisen sektorin kohteet, kuten kaupungit, terveydenhuolto, koulut ja yliopistot sekä kaupallisen sektorin kohteet toimistoista kauppakeskuksiin ja teollisuuden ympäristöihin.

Kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen

Helppo, joustava ja visualisoitu – nämä ovat korkeatasoisten turvallisuusratkaisujen tunnusmerkkejä tänä päivänä. Ei riitä, että laajalle levittäytyneet turvallisuuskriittiset kohteet, kuten veden- ja energian jakelu, on suojattu hyvin. Suojauksen tilasta tulee myös luoda reaaliaikainen kuva. Avainten ja kulkuoikeuksien ylläpito on oltava sujuvaa ja huoletonta. PROTEC2 CLIQ on ratkaisu, jossa yhdistyvät niin mekaaninen kuin elektroninen suoja ja nyt se on mahdollista integroida osaksi ABLOY OS -alustaa. Tällöin yhdestä karttapohjaisesta käyttöliittymästä saa vaivattomasti hallittua avaimia, lukkoja ja kulkuoikeuksia. Lisäksi käyttöliittymän kautta saa toimintaa ohjaavia raportteja, joita voi hyödyntää esimerkiksi kriisi- ja poikkeamatilanteissa sekä liiketoiminnan kehittämisessä ja optimoinnissa.

Lataa ABLOY OS -esite

 

Yhteyshenkilö / lisätietoja:

Hannu Kupila
hannu.kupila@abloy.com
+358 400 393 200