PIN-voimassaolo nyt mahdollista CLIQ®-avaimissa

/global/scaled/8000x3491x0x728x1000x435/Abloy-Abloy.fi (OW2)-Ratkaisut-PROTEC2 CLIQ graafit-pin.jpg

CLIQ Web Managerin ohjelmistopäivitys 7.1. toi mukanaan parannuksia CLIQ-ratkaisun turvallisuuteen. Yksi merkittävimmistä uudistuksista on mahdollisuus lisätä PIN-koodi CLIQ Connect –ratkaisuun. PIN-varmennus on vapaavalintainen ominaisuus CLIQ Connect –avaimille.

Missä?

Kriittisissä ympäristöissä, joissa avainten turvallisuustason tulee olla korkea, mutta avaimenhaltijalla ei välttämättä ole nettiyhteyttä lyhyen kulkuoikeuden aktivoimiseen. PIN-varmennuksen avulla avaimen kulkuoikeus voidaan määrittää hyvin lyhyelle ajalle, minimissään 1 minuutiksi. Mikäli avain katoaa tai joutuu vääriin käsiin, sitä ei voida käyttää ilman PIN-koodia.

Miten?

Avaimenhaltija syöttää PIN-koodin CLIQ Connect -mobiilisovelluksessa aktivoidakseen avaimen käyttöönsä. Sen jälkeen avain on käytettävissä ylläpitäjän määrittämän ajan. Avaimen aktivointi ei vaadi nettiyhteyttä, vaan se toimii Bluetooth-yhteydellä.

CLIQ Connect –mobiiliratkaisu pähkinänkuoressa

CLIQ Connect -sovellus päivittää avaimen kulkuoikeudet samaan tapaan kuin seinäyksikkö. Sovelluksella voit tehdä etäpäivitykset ja kulkuoikeuden muutokset, kun olet linkittänyt avaimen laitteeseen – ja kaikki tämä onnistuu älypuhelimella missä ja milloin tahansa.

• Liitettävissä sekä uusiin että olemassa oleviin PROTEC2 CLIQ -järjestelmiin.

• Avaimen kulkuoikeuksien päivittäminen onnistuu missä ja milloin tahansa.

• Työntekijöiden omien älypuhelimien hyödyntäminen maksimoi kustannustehokkuuden.

• Kadonneen avaimen turvallisuusriskit voidaan poistaa reaaliaikaisella kulkuoikeudella, joka antaa kertaluonteisen kulkuoikeuden.

• Reaaliaikaista kulkurekisteriä voidaan hyödyntää esim. resurssien hallinnassa.