ABLOY PULSE

Nopea, luotettava
ja turvallinen
lukitusjärjestelmä

ABLOY PULSE on ainutlaatuinen lukitus- ja kulunhallintajärjestelmä, jossa turvallisuus, huolettomuus ja ekologisuus yhdistyvät joustavaksi kokonaisuudeksi – lukitusjärjestelmäksi, jossa avaimet ja lukot kommunikoivat keskenään. Se mahdollistaa helpon hallinnoinnin pilvipalvelun kautta ja huippuluokan digitaalinen salaus- teknologia nostaa turvallisuuden kokonaan uudelle tasolle.

VALMIINA MYÖS
TULEVAISUUDEN
VAATIMUKSIIN

PULSE on kestävä investointi, joka on valmiina laajentumaan ja vastaamaan myös tulevaisuuden vaatimuksiin. Se tuottaa itse oman energiansa ja PULSE-avaimen ainutlaatuisesti viimeistelty muotoilu tarjoaa aina huolettoman käyttökokemuksen. PULSE-lukitusjärjestelmän avulla voit tuntea olosi turvatuksi ja keskittyä asioihin, jotka ovat sinulle tärkeitä.

Abloy Pulse

LUOTETTAVA

Asunto Oy Tapiolan Suvituuli
ÄLYLUKKO ON SIJOITUS
TULEVAISUUTEEN

Kun Espoon Tapiolassa sijaitsevaan arvokohteeseen lähdettiin suunnittelemaan lukkoremonttia, oli asukkaiden tavoite selvä: vain paras kelpaa.

As Oy Valtakatu 38, Rovaniemi
PULSE-AVAIMEN KÄYTTÖTUNTUMA MIELLYTTÄÄ ASUKKAITA

Kerrostaloasuminen yleistyy kaupungistumisen myötä. Opiskelija-asuntoyhtiö Joensuun Elli oli maailman ensimmäinen yhtiö, johon asennettiin Joensuussa kehitetty uusi, digitaalinen ABLOY PULSE -lukitusjärjestelmä.

SOS-Lapsikylä
OMA KOTIAVAIN VOI AVATA HENKISIÄ
LUKKOJA

Abloyn ja SOS-Lapsikylän yhteistyöllä vahvistetaan apua tarvitsevien lasten mahdollisuuksia kasvaa turvallisessa kodissa. PULSE vastaa nykyaikaisen laitoshuollon alati muuttuviin tarpeisiin.

Joensuun Elli
PAREMPAA ASUMISMUKAVUUTTA OPISKELIJOILLE

Kerrostaloasuminen yleistyy kaupungistumisen myötä. Opiskelija-asuntoyhtiö Joensuun Elli oli maailman ensimmäinen yhtiö, johon asennettiin Joensuussa kehitetty uusi, digitaalinen ABLOY PULSE -lukitusjärjestelmä.


PULSE-ratkaisuun päätyneet asiakkaat ovat kiittäneet erityisesti seuraavia ominaisuuksia:

Asennuksen helppous: Aiempi elektroninen tai mekaaninen lukitus voidaan päivittää kustannustehokkaasti PULSE-lukitusjärjestelmäksi vaihtamalla vain “lukituksen sydän” eli sylinteri tai avainpesä.

Kierrätettävyys: Uudelleenasennuksessa poistettavat metallijäte ja muut osat, valmistajasta riippumatta, kierrätetään asianmukaisesti yhteistyössä lukkoliikkeiden kanssa. Jätteiden kierrätys on kirjattu sopimuksissa ja sertifikaateissa.

Päivitettävyys: PULSE on kestävä investointi, joka on valmiina laajentumaan ja vastaamaan myös tulevaisuuden vaatimuksiin. Abloyn pitkä historia turvallisuusalan edelläkävijänä takaa jatkumon sekä uusien tuotteiden yhteensopivuuden niin aikaisempiin kuin tuleviin lukitusjärjestelmiin. Tulevaisuuden ohjelmistopohjaiset ratkaisut mahdollistavat järjestelmien päivittämisen.

Huoleton käyttökokemus: PULSE-avaimelle voidaan antaa kulkuoikeus kaikkiin asukkaan käyttämiin lukkoihin, kuten asunnon lukkoon, varastojen riippulukkoihin sekä vaikkapa roskakatoksen lukkoon. Sujuvaa pääsynhallintaa.

Kokoonpano Suomessa: PULSE-tuotteiden loppukokoonpano tapahtuu Joensuun tehtaalla.

HELPPO

Helppo

LUOTU HELPOTTAMAAN HALLINNOITSIJAN ARKEA

ABLOY ACCENTRA on PULSE-järjestelmän aikaa säästävä ja joustava hallinnointiohjelmisto. Se mahdollistaa ajasta ja paikasta riippumattoman hallinnoinnin, jolloin hallinnoijan ja avaimen käyttäjän ei tarvitse olla samassa paikassa. Kulkuoikeuksia voi muuttaa missä vain, milloin vain.

Ohjelmisto toimii pilvipalveluna, jolloin sitä voidaan käyttää selaimen kautta niin älypuhelimella, tabletilla kuin tietokoneella.

HUOLETON KÄYTTÖKOKEMUS

PULSE on varmatoiminen sekä helppokäyttöinen ja takaa sujuvan liikkumisen kohteessa. Avaimen työntöliike tuottaa tarvittavan energian avaimelle ja lukolle, joten paristoista ei tarvitse kantaa huolta. Symmetrisen muotoilun ansiosta avain toimii lukossa kummin päin tahansa ja LED-indikaatio ilmoittaa kulkuoikeuden.

PULSE-avaimelle voidaan antaa kulkuoikeus kaikkiin asukkaan käyttämiin lukkoihin, kuten asunnon lukkoon, varastojen riippulukkoihin sekä vaikkapa roskakatoksen lukkoon.

Pulse avain ja lukko
PULSE-CLIQ

KOHTEISIIN, JOISSA KÄYTTÄJÄMÄÄRÄT OVAT SUURIA JA ASUKKAAT VAIHTUVAT TIHEÄÄN

  • Vuokrataloyhtiöt
  • Opiskelija-asuntolat
  • Asunto-osakeyhtiöt

  • Katso mikä ABLOY-ratkaisu soveltuu
    parhaiten sinun kohteeseesi.
    Lataa PULSE vs CLIQ vertailu >

KOKONAISVALTAISTA KULUNHALLINTAA

Kulkuoikeudet voidaan ohjelmoida lukkoihin ja avaimiin käyttäjätarpeiden mukaisesti ja esimerkiksi kadonneiden avainten kulkuoikeudet saadaan poistettua mobiilisti mistä vain, milloin vain. Tieto muutoksista leviää järjestelmässä päivittävän lukijan kautta kulkeneiden avainten välityksellä.

Kokonaisvaltaista kulunhallintaa

TURVALLINEN

Turvallinen

KYBERTURVALLINEN LUKITUSJÄRJESTELMÄ

PULSE-lukitusjärjestelmässä käytetään uusinta huippuluokan digitaalista salausteknologiaa, joka nostaa turvallisuuden kokonaan uudelle tasolle. ASSA ABLOY -konsernin kehittämä SEOS® on patentoitu ja standartoitu teknologia, joka luo järjestelmän tuotteiden välille turvallisen salatun ja murtamattoman yhteyden

KUSTANNUSTEHOKAS

KUSTANNUSTEHOKAS LÄPIKOKO ELINKAAREN

PULSE mahdollistaa parhaan pitkän tähtäimen tuoton sijoitukselle. Sen kustannukset ovat helposti ennakoitavissa. Se on kestävä investointi rakennuttajalle, sillä pilvipalveluna toimiva järjestelmä on valmiina laajentumaan muuttuvien tarpeiden mukaiseksi ja vastaamaan myös tulevaisuuden vaatimuksiin.

Kustannustehokas
Abloy Pulse

TUOTTAVA UUDISTUS

Vanha lukitus voidaan päivittää kustannustehokkaasti PULSE -lukitusjärjestelmäksi vaihtamalla vain ”lukituksen sydän” eli avainpesä. Lisäksi PULSE-lukitusjärjestelmän avulla kiinteistöjen hallinnointi- ja ylläpitokuluja voidaan pienentää ja ennakoida.

EKOLOGINEN

KESTÄVÄ LUKITUSVAIHTOEHTO, JOKA TURVAA MYÖS YMPÄRISTÖÄ

PULSE tuottaa itse oman energiansa ekologisesti ilman päästöjä tai kuluja - avaimen työntöliike tuottaa lukon ja avaimen tarvitseman energian. Avainten ja lukkojen uudelleenkäytettävyys myös vähentää jätettä.

Ekologinen

Lisätietoja

 

Länsi-Suomi

Antti Pekkanen
Myyntipäällikkö
+358405899859
antti.pekkanen@abloy.com

Etelä-Suomi

Joona Sundman
Myyntipäällikkö
+358406736510
joona.sundman@abloy.com

Itä- ja Pohjois-Suomi

Juha Haantio
Myyntipäällikkö
+358400278111
juha.haantio@abloy.com