LUKITUKSEN UUSI AIKAKAUSI – ABLOY PULSE -LUKITUS- JA KULUNHALLINTAJÄRJESTELMÄ

ABLOY PULSE on ainutlaatuinen lukitus- ja kulunhallintajärjestelmä, jossa turvallisuus, huolettomuus ja ekologisuus yhdistyvät joustavaksi kokonaisuudeksi – lukitusjärjestelmäksi, jossa avaimet ja lukot kommunikoivat keskenään. Se mahdollistaa helpon hallinnoinnin pilvipalvelun kautta ja huippuluokan digitaalinen salausteknologia nostaa turvallisuuden kokonaan uudelle tasolle.

PULSE tuottaa itse oman energiansa ja PULSE-avaimen ainutlaatuisesti viimeistelty muotoilu tarjoaa aina huolettoman käyttökokemuksen. Se on kestävä investointi, joka on valmiina laajentumaan vastaamaan myös tulevaisuuden vaatimuksiin.

PULSE-lukitusjärjestelmän avulla voit tuntea olosi turvatuksi ja keskittyä asioihin, jotka ovat sinulle tärkeitä.

ABLOY PULSE
ÄLÄ HUOLI. ALA ELÄÄ.

Helppo

LUOTU HELPOTTAMAAN HALLINNOITSIJAN ARKEA

ABLOY ACCENTRA on PULSE-järjestelmän aikaa säästävä ja joustava hallinnointiohjelmisto. Se mahdollistaa ajasta ja paikasta riippumattoman hallinnoinnin, jolloin hallinnoijan ja avaimen käyttäjän ei tarvitse olla samassa paikassa. Kulkuoikeuksia voi muuttaa missä vain, milloin vain. 

Ohjelmisto toimii pilvipalveluna, jolloin sitä voidaan käyttää selaimen kautta niin älypuhelimella, tabletilla kuin tietokoneella.

HUOLETON KÄYTTÖKOKEMUS

PULSE on varmatoiminen sekä helppokäyttöinen ja takaa sujuvan liikkumisen kohteessa. Avaimen työntöliike tuottaa tarvittavan energian avaimelle ja lukolle, joten paristoista ei tarvitse kantaa huolta. Symmetrisen muotoilun ansiosta avain toimii lukossa kummin päin tahansa ja LED-indikaatio ilmoittaa kulkuoikeuden. PULSE-avaimelle voidaan antaa kulkuoikeus kaikkiin asukkaan käyttämiin lukkoihin, kuten asunnon lukkoon, varastojen riippulukkoihin sekä vaikkapa roskakatoksen lukkoon.

KOHTEISIIN, JOISSA KÄYTTÄJÄMÄÄRÄT OVAT SUURIA JA ASUKKAAT VAIHTUVAT TIHEÄÄN

  • Vuokrataloyhtiöt
  • Opiskelija-asuntolat
  • Asunto-osakeyhtiöt

  • Katso mikä ABLOY-ratkaisu soveltuu
    parhaiten sinun kohteeseesi.
    Lataa PULSE vs CLIQ vertailu >

PULSE-CLIQ

KOKONAISVALTAISTA KULUNHALLINTAA

Kulkuoikeudet voidaan ohjelmoida lukkoihin ja avaimiin käyttäjätarpeiden mukaisesti ja esimerkiksi kadonneiden avainten kulkuoikeudet saadaan poistettua mobiilisti mistä vain, milloin vain. Tieto muutoksista leviää järjestelmässä päivittävän lukijan kautta kulkeneiden avainten välityksellä.

Kokonaisvaltainen järjestelmä

TURVALLINEN

KYBERTURVALLINEN LUKITUSJÄRJESTELMÄ

PULSE-lukitusjärjestelmässä käytetään uusinta huippuluokan digitaalista salausteknologiaa, joka nostaa turvallisuuden kokonaan uudelle tasolle. ASSA ABLOY -konsernin kehittämä SEOS® on patentoitu ja standartoitu teknologia, joka luo järjestelmän tuotteiden välille turvallisen salatun ja murtamattoman yhteyden.

Turvallinen

KUSTANNUSTEHOKAS

KUSTANNUSTEHOKAS LÄPI KOKO ELINKAAREN

PULSE mahdollistaa parhaan pitkän tähtäimen tuoton sijoitukselle. Sen kustannukset ovat helposti ennakoitavissa. Se on kestävä investointi rakennuttajalle, sillä pilvipalveluna toimiva järjestelmä on valmiina laajentumaan muuttuvien tarpeiden mukaiseksi ja vastaamaan myös tulevaisuuden vaatimuksiin. 

TUOTTAVA UUDISTUS

Vanha lukitus voidaan päivittää kustannustehokkaasti PULSE -lukitusjärjestelmäksi vaihtamalla vain ”lukituksen sydän” eli avainpesä. Lisäksi PULSE-lukitusjärjestelmän avulla kiinteistöjen hallinnointi- ja ylläpitokuluja voidaan pienentää ja ennakoida.

Ekologinen

EKOLOGINEN

KESTÄVÄ LUKITUSVAIHTOEHTO, JOKA TURVAA MYÖS YMPÄRISTÖÄ

PULSE tuottaa itse oman energiansa ekologisesti ilman päästöjä tai kuluja - avaimen työntöliike tuottaa lukon ja avaimen tarvitseman energian. Avainten ja lukkojen uudelleenkäytettävyys myös vähentää jätettä. 

Lisätietoja

 

Länsi-Suomi

Antti Pekkanen
Myyntipäällikkö
+358405899859
antti.pekkanen@abloy.com

Etelä-Suomi

Joona Sundman
Myyntipäällikkö
+358406736510
joona.sundman@abloy.com

Itä- ja Pohjois-Suomi

Juha Haantio
Myyntipäällikkö
+358400278111
juha.haantio@abloy.com

Lataa ABLOY PULSE -esite