Helppo käyttää ja hallita - ELEKTRONISET KALUSTELUKOT

/global/scaled/2279x992x212x48x1000x435/Abloy-Abloy.fi (OW2)-Ratkaisut-Elektroniset kalustelukot-web_hero ratkaisut pääkuva.jpg

Elektronisia kalustelukkoja on helppo käyttää ja sujuva hallita. Joustavuuden lisäksi se tarjoaa elinkaarensa aikana myös huomattavia kustannussäästöjä.

Elektronisia kalustelukkoja helppo käyttää ja niiden käyttöä on sujuva hallita. Laajasta elektronisten kalustelukkojen valikoimasta löytyy ratkaisuja monenlaisiin käyttökohteisiin: Säilytyslokerot, tarvike- ja pukukaapit tai laatikot.

Helppokäyttöisyys

Sähköinen kalustelukko on kätevä käyttää. Se toimii helposti kertakäyttöisellä, henkilökohtaisella tai yhteisellä PIN-koodilla, kulkutunnisteella tai Unikey-avaimella. Abloyn elektroniset kalustelukot ovat myös loppukäyttäjilleen sujuvia ja turvallisia. Hallinnoijat saavat puolestaan helposti muokattavan ja ylläpidettävän lukitusjärjestelmän.

Joustavuus

Elektronisten kalustelukkojen avulla kalusteiden lukitus voidaan ottaa uudella tavalla osaksi kohteen kokonaislukitusta. Laajasta mallistosta löytyy joustava ja aina sopiva lukitusratkaisu erilaisten käyttäjien ja käyttötarpeiden mukaan. Ratkaisu tarjoaa myös uudenlaista hallinnoinnin joustavuutta. Hallinnoija voi itse hoitaa kaikki tarvittavat muutokset. Käytössä voi olla myös hallinnointiohjelmisto, joka puolestaan helpottaa suurtenkin käyttäjä- ja kulkutunnistemäärien hallinnointia.

Kustannustehokkuuus

Elektronisten kalustelukkojen ansiosta kadonneiden avainten tuottamat ongelmat ja kustannukset vähenevät. Unikey-avaimen, kulkutunnisteen tai PIN-koodin kadotessa, on sen poistaminen järjestelmästä vaivatonta. Lisäksi uusien lukkojen lisääminen ja vanhojen päivittäminen uusiin pysyy aina taloudellisesti järkevänä. Elinkaariajattelun sekä kustannussäästöjen lisäksi turvallisuus ja huolettomuus lisäävät asiakastyytyväisyyttä.

Tyypillisiä elektronisten kalustelukkojen käyttökohteita ovat toimistokalusteet, pukukaapit, oppilaskaapit, tarvikekaapit, vierailijakaapit, uimahallin, kylpylän tai liikuntakeskuksen pukukaapit.