Tutustu Trakan käyttökohteisiin ja käytännön hyötyihin

Trakan monipuolinen tuotevalikoima takaa toimivan avainhallintajärjestelmän kaikenkokoisille yrityksille. Se tehostaa turvallisuutta ja tekee avaintenhallinnasta mutkatonta aina suurista tuotantolaitoksista yksityisiin hoivakoteihin. Kohde- ja alakohtaisista haasteista huolimatta hallinnointi on aina helppoa ja tapahtuu keskitetysti yhdessä paikassa.

Energiayhtiöt

Energiayhtiöissä on erityisen tärkeää varmistaa, että henkilökunnan avaimet eivät kulkeudu työpaikan ulkopuolelle ja että vain asiaankuuluvilla henkilöillä on pääsy korkean turvallisuustason tiloihin. Koska ulkopuolisia toimijoita on paljon, kulunvalvonnan tulee olla läpinäkyvää. 

Tuotantolaitokset

Tehokas avaintenhallinta takaa prosessien turvallisuuden ja sen, että vain oikeat henkilöt pääsevät tärkeisiin tuotantotiloihin. 

Lentokentät

Lentokentillä avainturvallisuus on erityisen tärkeää, ja siksi on varmistettava, että henkilökunnan avaimet eivät kantaudu vääriin käsiin työpaikan ulkopuolelle. Keskitetty avainhallinta mahdollistaa ympärivuorokautisen valvonnan työasemilta ja turvavalvomosta.

Isännöitsijät, huoltoyhtiöt ja siivousliikkeet

Isännöitävien, huollettavien ja siivottavien kohteiden avaimia sekä kulkutunnisteita voi olla useita, ja niiden säilytyksestä ja sujuvasta hallinnasta on huolehdittava. 

Kiinteistönvälittäjät

Esiteltävien kohteiden avainten turvallinen säilytys on liiketoiminnan kannalta elintärkeää. 

Hoivakodit

Hoivakotien ja palvelutalojen henkilökunta on usein vaihtuvaa, mikä vaatii avaintenhallinnalta joustavuutta. 

Hotellit

Useissa hotelleissa huoltoavaimia säilytetään hotellin vastaanotossa, eikä tiedetä kenen käsissä ne milloinkin ovat. Älykkäällä avaintenhallinnalla toiminta on tehokkaampaa ja avaimet ovat aina siellä missä niiden kuuluu olla. 

Yliopistot, koulut

Kouluissa avaimia käyttävät koulun yhteistilojen käyttäjät, jolloin on tiedettävä kenellä avaimet ovat viimeksi olleet. Traka-lokerikoilla voidaan lisäksi ratkaista henkilökunnan ja opiskelijoiden säilytystarpeet.

Autokoulut

Autokouluissa avaintenhallinnan haasteena ovat opetusajoneuvojen useat käyttäjät. Älykkään avainkaapin avulla avaimia on helppo hallita ja tiedetään aina, kenellä avaimet milloinkin ovat. 

Sairaalat

Sairaaloissa henkilökuntaa, sijaistyövoimaa ja ulkopuolisia toimijoita on usein paljon, ja lääke- sekä muiden tilojen turvallisuus on varmistettava.  

Vankilat

Vankiloissa on erityisen tärkeää, että työntekijöiden avaimet eivät kantaudu työpaikan ulkopuolelle. Traka-lokerikoilla voidaan lisäksi varmistaa työvälineiden ja muiden esineiden turvallinen säilytys.

Myymälät

Traka ratkaisee avaintenhallinnan myymälöissä, joissa esittelyvitriinien ja säilytystilojen avaimilla on päivän mittaan useita käyttäjiä.