Uuden ajan älylukko - Yale Doorman

/Abloy/Abloy.fi%20(OW2)/Ratkaisut/alylukko-article-header.jpg

Yale Doorman älylukossa tiivistyy innovatiivisuus, turvallisuus ja käyttäjäystävällisyys. Sopii ulko-oviin niin kotona kuin vapaa-ajan asunnossakin.

Kodin lukitus on astunut uudelle aikakaudelle. Yale Doorman-älylukko haastaa perinteiset mekaanisella avaimella toimivat lukot tarjoamalla uusia joustavia käyttötapoja. Yale Doorman on mahdollista avata ja lukita eri tavoilla - koodilla tai kulkutunnisteella sekä lisätarvikkeena saatavalla kaukoavaimella tai älypuhelimella. Valitse itsellesi ja perheellesi sopivin vaihtoehto. Yale Doorman on kehitetty ASSA ABLOY konsernin yhteistyönä ja tuotteessa käytetään Abloyn kehittämää ja valmistamaa lukkorunkoa.

Avaaminen on helppoa

Lukon voi avata koodilla, kulkutunnisteella tai lisävarusteena ostettavalla kaukoavaimella. Yale Doorman-älylukko on myös Verisure-yhteensopiva, jolloin hallinta onnistuu myös älypuhelimella.

Yale Doorman -kulkutunniste on pienikokoinen, avaimenperämallinen ja helppo pitää mukana. Se mahtuu vaikka lompakkoosi.  Kosketa kulkutunnisteella lukkoa ja lukko avautuu välittömästi. Jos lapsesi kadottaa tunnisteensa, voit poistaa kadonneen tunnisteen käyttöoikeuden,  ja näin turvallisuus säilyy ja kadonneen avaimen riski katoaa. Samalla kertaa voit ohjelmoida hänelle uuden tunnisteen käyttöön.

Koodin käyttö päivittäisessä käytössä on vaivattominta. Menetpä sitten lenkkeilemään tai muun sinulle tärkeä harrastuksen pariin, avaimelle ei tarvitse enää keksiä säilytyspaikkaa. Sisään pääset kätevästi koodilla. Älä jätä avainta enää kynnysmaton alle, vaan anna tarvittaessa tilapäinen koodi sitä tarvitsevan käyttöön. Koodi on voimassa yhden vuorokauden (24h), jonka jälkeen koodi lakkaa toimimasta.

Kaukoavaimella etäaukaisu on helppoa. Kun lapsilla on kiire sisälle ja olet itse vielä keräämässä ostoksia autosta, voit avata oven kaukoavaimella ja lapset pääsevät sisälle. Kaukoavaimella voit avata oven ovikellon soidessa vaikka yläkerrasta, eikä sinun tarvitse juosta ovelle ovea avaamaan.

Huom! Kaukoavain on saatavana lisätarvikkeena.

Yale Doorman-älylukko on myös Verisure -yhteensopiva, jolloin voit päivittää sen Verisuren Smartlock-paketilla. Smartlock-ominaisuuden avulla kodin lukitusta voi ohjata puhelimella Verisuren mobiilisovelluksella, lue lisää: www.verisure.fi.

Huom! Verisure Smartlock-paketti on saatavana lisätarvikkeena.

Kotisi on turvassa

Yale Doorman-älylukko on käyttäjäystävällinen ja turvallinen vaihtoehto perinteisellä mekaanisella avaimella toimivalle lukolle

Onko ovi varmasti lukossa?

Sinun ei tarvitse enää miettiä menikö ulko-ovi varmasti lukkoon. Yale Doorman-älylukon automaattinen lukintatoiminto lukitsee automaattisesti oven sen suljettuasi. Lukon voit aina avata koodilla tai kulkutunnisteella. Kotisi on aina turvassa olitpa sitten kotona tai poissa. Sisäänrakennettu hälytin (80 dB) hälyttää murtoyrityksistä.

Automaattinen lukintatoiminto lukitsee oven sen suljettuasi

Yale Doorman-älylukko toimii neljällä (4) AA-alkaliparistolla. Jos paristot varoituksista huolimatta pääsevät loppumaan, voidaan lukko käynnistää 9 voltin paristolla ulkopuolelta ja avata lukko rekisteröidyllä elektronisella avaimella. Sisäpuolen painike avaa aina lukon, vaikka siihen ei tulisikaan virtaa.

Kestää pohjoismaisia sääolosuhteita

Yale Doorman on suunniteltu kestämään pohjoismaisia sääolosuhteita. Lukko kestää kylmää, kuumaa, lunta ja sadetta sekä myös pölyä, likaa ja hiekkaa. IP55-luokitus takaa sopivuuden ulkokäyttöön. Pinta on UV-suojattu, joka kestää pitkäaikaista altistusta auringolle ja kosteudelle. Käyttölämpötila: Sisäpuoli 0-+50°C, ulkopuoli -25-+70°C.

Tarkista lukon sopivuus oveesi

Ulkomitat: (kxl) 290x46mm, syvyys painikkeen kanssa 80mm, ilman painiketta 23mm

Sisämitat: (kxl) 290x64mm, syvyys painikkeen kanssa 94mm, ilman painiketta 37mm

Pakettiiin kuuluu: 3 kulkutunnistetta, Yale Doorman -oviohjaimet, Abloy-lukkorunko, asennustarvikkeet ja -ohjeet. Vakiopaketissa on asennustarvikkeet 40 - 88 mm paksuille oville.

Lisää vinkkejä asennukseen löydät asennusvideolta: