Työpaikat

/global/scaled/5760x2506x0x839x1000x435/Abloy-AbloyFI-yritys-työntekijät_MG_5154.jpg

Tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisia ratkaisuja, jotka parantavat oviympäristöjen ja kokonaisten rakennuskohteiden turvallisuutta ja helppokulkuisuutta. Jokainen työntekijä on avainasemassa, kun luomme maailmanlaajuista luottamusta turvallisuusteknologiaamme.

Abloy Oy työllistää noin 850 henkilöä, joista 700 Suomessa ja 150 omissa ulkomaisissa myyntiyksiköissään. Tuotantolaitoksemme sijaitsevat Joensuussa ja Björkbodassa, Kemiön saarella. Maailmanlaajuinen myyntiverkostomme palvelee asiakkaita yli 90 maassa. Kotimaassa asiakkaita palvelee maan kattava, 150 itsenäisen ABLOY-valtuutetun lukkoliikkeen myynti- ja huoltoverkosto.

Töihin Abloylle

Toimimme jatkuvasti kehittyvällä alalla. Siksi pidämme erityistä huolta henkilöstömme ammatillisesta kehittymisestä. Arvostamme hyvää koulutusta, mutta oikea asenne sekä halu ja kyky oppia uutta ovat meille tietyn alan täsmäkoulutusta tärkeämpiä. Kansainvälisyys on läsnä yhtiön arjessa – asiakkaina, tuotteina, työtovereina ja toimintatapoina.

Oletko kiinnostunut tulemaan mukaan? Tutustu avoimiin työpaikkoihimme tai täytä avoin hakemus.

Kesätyöt

Tarjoamme kesätöitä pääasiassa Joensuun tehtaalla. Tarjolla on tuotantoon, tuotekehitykseen ja tukipalveluihin liittyviä erilaisia ja eritasoisia tehtäviä. Tutustu kesätyöpaikkoihin.

Opinnäytetyöt ja työharjoittelu

Tarjoamme harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkoja vuosittain useille opiskelijoille. Jos haet paikkaa opintoihin liittyvää harjoittelua varten tai opinnäytetyöhön, täytä avoin hakemus. Hakemuslomakkeelle voit määritellä, minkälaista työtä haet ja miten pitkäksi aikaa.

Täyttämällä sähköisen hakemuksen kaikki kohdat huolellisesti varmistat, että hakemuksesi nousee esiin hakusanoihin perustuvassa seulonnassamme.

Mikäli olet saanut harjoittelu- tai opinnäytetyöpaikkailmoituksen esimerkiksi rekrytointimessuilla tai oppilaitoksesi rekrytointipalvelun kautta, kannattaa hakemukseen merkitä kyseisen tehtävän nimike.

Täytä avoin hakemus opinnäytetyötä tai työharjoittelua varten täällä.

Rekisteriseloste