Etsimme uteliaita ja oppimishaluisia tekijöitä

/Abloy/Abloy.fi%20(OW2)/Yritys/Ty%c3%b6paikat/abloy_rekry_2-_1100x480.jpg

Lukitus- ja kulunvalvonta-ala kehittyy jatkuvasti digitalisaation myötä. Sen vuoksi joukkoomme sopivat ihmiset, jotka ottavat uudet teknologiat mahdollisuutena ja ovat innostuneita kehittymään muuttuvan maailman mukana. Oikea asenne ratkaisee – me pidämme huolta henkilöstömme ammatillisesta kehittämisestä.

Mikä abloylaisia yhdistää?

Arvostamme ammattitaitoa ja koulutusta, mutta halu oppia uutta on meille tietyn alan täsmäkoulutusta tärkeämpää. Meillä pääsee käyttämään ja soveltamaan osaamistaan luovasti.

Tiimityö on meidän tapamme toimia, joten osaathan työskennellä ryhmässä. Täällä arvostetaan palautetta ja pyritään oppimaan virheistä. Toimihenkilöiltä odotamme englannin kielitaitoa, kun taas tuotantotehtävissä se ei ole välttämätöntä. Digitaalisen palveluliiketoiminnan ymmärrys on plussaa toimihenkilöillä.

Mitä abloylaisuus tarjoaa?

Kansainvälisyys on läsnä Abloyn arjessa – asiakkaina, tuotteina, työtovereina ja toimintatapoina.  ABLOY on osa kansainvälistä ASSA ABLOY -konsernia, joten osaavilla tekijöillä ja luovilla visionääreillä on hyvät mahdollisuudet edetä uralla.

Tarjoamme haastavia työtehtäviä, jotka kehittävät ammatillista osaamistasi. Panostamme työntekijöidemme ammattitaitoon tarjoamalla työtehtäviä ja tavoitteita tukevaa koulutusta.

Lisäksi Abloylla saat ihanat ja kannustavat työkaverit, joiden takia jaksaa lähteä töihin loskaisenakin aamuna. Hyvän kuvan Abloyn työyhteisöstä saa lukemalla työntekijöidemme uratarinoita.

Oletko kiinnostunut liittymään joukkoomme? Tutustu avoimiin työpaikkoihimme tai täytä avoin hakemus.

Kesätyöt

Kesätyö Abloylla on avain työelämään! Tarjoamme kesätöitä pääasiassa Joensuun tehtaalla. Tarjolla on tuotantoon, tuotekehitykseen ja tukipalveluihin liittyviä erilaisia ja eritasoisia tehtäviä. Minkä unelman ajattelit toteuttaa kesätyörahoillasi? 

Täytä kesätyöhakemus »

ASSA ABLOY Graduate Program

Oletko opintojesi loppupuolella, juuri valmistunut tai urasi alussa? Kansainvälinen harjoitteluohjelmamme tarjoaa näköalapaikan turvallisuusalaan sekä valmentaa sinusta ammattilaisen.

Lue lisää ASSA ABLOY -konsernin kansainvälisestä harjoitteluohjelmasta »

Opinnäytetyöt ja työharjoittelu

Tee opinnäytetyö, jolla on oikeasti merkitystä! Tarjoamme harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkoja vuosittain useille opiskelijoille. Jos haet paikkaa opintoihin liittyvää harjoittelua varten tai opinnäytetyöhön, täytä avoin hakemus. Mikäli olet saanut harjoittelu- tai opinnäytetyöpaikkailmoituksen esimerkiksi rekrytointimessuilla tai oppilaitoksesi rekrytointipalvelun kautta, ilmoita hakemuksessa mistä tehtävästä on kyse.

Täytä sähköinen hakemus huolella. Näin varmistat, että hakemuksesi nousee esiin hakusanoihin perustuvassa seulonnassamme.

Täytä avoin hakemus opinnäytetyötä tai työharjoittelua varten »